HellGamer.Hi2.Ro

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Închis
Ionut`z
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

HellGamer.Hi2.Ro

Mesaj de Ionut`z »

Salutare !

Tocmai am deschis o comunitate de Counter Stike, detinem si un server, Photoshop, It, TE ROG SA ITI FACI SI TU CONT PENTRU, a mari sansele de promovare a aceste`i comunitate, vom strange bani si incercam sa cumparam un domeniu.ro si host, momentan e pe gratuit, ne`am ganditi sa incepem pe gratuit, deoarece criza face ravagii !

Multumesc !

HellGamer
lsdcrew
Utilizator înregistrat
Versiune: -

Re: HellGamer.Hi2.Ro

Mesaj de lsdcrew »

Nu ai postat chiar ok aici, este secţiune specială pentru cei care deţin forumuri/comunităţi pe platforma phpBB.

În header, sau nu ştiu ce şi cum, dar este un spaţiu gol acolo, vreun padding? Vreun margin? Încearcă să customizezi puţin tema în aşa fel încât să fie stilul tău, de genul "propriu omuleee!"

Ca forum, structură /subiecte e urât, fiindcă ai creat tot felul de secţiuni dar, toate-s goale, ideea de forum se începe de la niste secţiuni principale, iar, pe parcurs creezi şi altele, astfel nu dai impresia de "forum gol", inactivitate, spune-i cum vrei (chiar) tu. :)
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Forum-ul este pe platforma phpbb, însă este hostat de hi2.ro care impun foarte multe reclame.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Ionut`z
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7

Mesaj de Ionut`z »

Nu mai detin acel forum, deoarece ce am cumparat domeniu + host, cand este gata am sa ii fac reclama aici !

Multumesc pentru parerei voatre !
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”