Nu mai am optiunea de New Topic

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
dmvlas
Nou venit
Versiune: 3.0.7
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Nu mai am optiunea de New Topic

Mesaj de dmvlas »

Imi cer scuze daca nu am postat unde trebue. Azi am instalat phpBB la mine pe site, am facut upgrade si totul a decurs bine. Dar din greseala am sters topicul (exemplul de topic) Acuma pot sa creez Categori si Forumuri dar nu mai pot sa scriu nici un topic. Nu mai am optiunia de New Topic.

Poate sa imi explice cineva ce trebuie sa fac, sau sunt nevoit sa reinstalez totul de la inceput.

Va multumesc mult pentru orice ajutor si imi cer din nou mii de scuze daca nu am postat unde trebuie. Sincer sunt stresat cu problema asta si chiar nu am gasit unde sa postez am citit regulamentul am cautat in arhiva dar nu am gasit. Multumesc
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Nu mai am optiunea de New Topic

Mesaj de dorin »

E o problema de permisiuni.

De obicei acel subiect (topic) de exemplu nu se sterge până ce nu creezi altul si nu copiezi permisiunile de la cel existent la cel nou creat. Poţi să setezi manual permisiunile. Daca nu reusesti poti sa reisntaleyi, daca forumul e nou.

Nu inteleg, de ce spui ca ai instalat si apoi ai facut upgrade ? Nu ai instalat ultima versiune ?
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”