eroare modifica limba

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
yOz
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat

eroare modifica limba

Mesaj de yOz »

salut, am pus limba romana pe forum, folosesc phpbb3.0.7-pl1 , si cand incerc sa modific orice fisier din ro sa zicem common.php da eroare si se mareste ecranul,etc. zice

Cod: Selectaţi tot

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4284: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/ro/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4286: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/ro/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4287: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/ro/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4288: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/ro/common.php:1)
si nu inteleg din ce cauza. forumul este instalat nou nout, fara nici un fisier decat ro am pus care am descarcat dupa www.phpbb.com ,care este problema, ma puteti ajuta va rog ?
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: eroare modifica limba

Mesaj de dorin »

Este o problema care a mia fost discutata. Numarul tau de mesaje ma face sa cred ca ai cautat totusi o rezolvare pe forum inainte sa deschizi un nou subiect.

Daca incerci sa modifici fisierele de limba, probabil folosesti un editor care nu face codare corecta. Te sfatuiesc sa folosesti Notepad ++.
yOz
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Re: eroare modifica limba

Mesaj de yOz »

am descoperit singur, pentru cei care intalnesc acesta eroare se modifica din includes/functions.php stergeti

Cod: Selectaţi tot

// application/xhtml+xml not used because of IE
	header('Content-type: text/html; charset=UTF-8');

header('Cache-Control: private, no-cache="set-cookie"');
	header('Expires: 0');
	header('Pragma: no-cache');

return;
si din adm/index.php la fel
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11