Cum fac sa pun un index (portal) pe un phpbb3?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: phpbb3
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Cum fac sa pun un index (portal) pe un phpbb3?
Cum fac sa pun un index (portal) pe un phpbb3...am cautat si aici pe forum dar nu am inteles nimic...sunt mai greu de cap si necesit mai multe explicatii.
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Cum fac sa...?
Asa spuneti toti si nici macar nu va interesati sa vedeti despre ce este vorba.
Intr-o alta ordine de idei din numele topicului nu se intelege problema pe care o ai, asa cum ar trebui.
Citeste cu atentie prin forum si ai sa gasesti un raspuns. Pana la urma nici nu prea sti ce vrei, sau nu sti cum sa explici. Index are orice forum, vrei sa spun ca vrei un widget pentru portal nu? Atunci cauta in forum.
Intr-o alta ordine de idei din numele topicului nu se intelege problema pe care o ai, asa cum ar trebui.
Citeste cu atentie prin forum si ai sa gasesti un raspuns. Pana la urma nici nu prea sti ce vrei, sau nu sti cum sa explici. Index are orice forum, vrei sa spun ca vrei un widget pentru portal nu? Atunci cauta in forum.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Mediu
Daca esti incepator in alte phpBB3 iti recomand sa mai studiezi cum se instaleaza un MOD si ce presupune dpdv al intretinerii.
-
- Nou venit
- Versiune: phpbb3
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
paranormal daca stiam crezi ca ca mai postam aici....
cred ca daia e facuta si categoria,pentru ajutor...de ce sari ? ca nu am bagat cutitul,doar am cerut ajutor
cred ca daia e facuta si categoria,pentru ajutor...de ce sari ? ca nu am bagat cutitul,doar am cerut ajutor
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Nu consider ca am gresit in vreun fel ca ti-am spus. Data viitoare vei sti nu? Daca nu iti spunea nimeni probabil ca nu stiai nu?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro