Repet ce am scris mai sus bogdan. Acelas mesaj il primesc. Am cautat fisierele si ele se afla in /forum/stk/includes/database_cleaner, adica acolo unde trebuie, si tin sa mentionez ca in .../database_cleaner se afla inclusiv fisierul 3_0_7-pl1. De ce primesc mesajul de mai sus cu "nu a putut gasi fisierele pentru versiunea phpBB instalata!"?paranormal scrie:Mi-a venit mie o idee si am incercat sa accesez din browser manual adresa .../stk/index.php?c=support&t=database_cleaner si am primit mesajul urmator:Support Toolkit nu a putut găsi fişierele de date necesare pentru versiunea phpBB instalată!
Dezinstalare MOD-uri.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Dezinstalare MOD-uri.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- dorin
- Fost coleg
- Nivel phpBB: Mediu
Nu este o problema foarte mare ca in tabelele BD ai unele modificari facute la instalarea de MOD-uri, mai ales daca fisierele de stil si celelalte fisiere au fost corectate revenindu-se la starea care erau inainte de instalarea acest MOD-uri. Forumul va functiona corect in continuare si nu vad de ce iti faci griji. iti spun asta din experienta. Daca totusi vrei sa inlaturi aceste modificari nu ai decat sa faci o instalare noua a ultimei versiuni a phpbb, eventual intr-un alt folder (ex:forum2) si apoi sa compari folosind phpMyAdmin structura tabelelelor si sa inlaturi manual eventualele modificari si tabele suplimentare existente. Desigur, nu uita sa faci un backup la BD inainte de aceasta operatiune. Varianta alternativa este ori sa folosesti o versiune mai veche de STK, pe care personal nu o recomand, sau poti astepta lansarea unei noi versiuni, care, asa cum scrie si bogdan mai sus, va avea aceasta facilitate de curatarea a BD.
- Ivan Petre Paul
Da multumesc pentru sfaturi dorin. Am sa astept versiunea viitoare a STK. Urmeaza sa ma mut pe un domeniu .com (sper) si atunci am sa incerc sa mut forum-ul acolo. Sa vedeti atunci probleme!!
In fine, imi cer scuze de off-topic.
In fine, imi cer scuze de off-topic.
- Ivan Petre Paul
Dar daca (pana la versiunea viitoare a STK) as sterge tot din FTP (din root la forum), apoi as reurca fisierele din arhiva originala phpBB3.0.7-PL1 pe server in aceeasi locatie, in afara de config.php si directorul install? Inainte de asta as salva config.php si l-as reurca din nou pe server. Asa as putea face "curat" pe server nu? Imi este greu sa sterg fisierele adaugate pentru anumite MOD-uri (cum ar fi KB sau Download MOD s.a.).
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Mediu
Da, asa s-ar rezolva problema fisierelor dar nu si a tabelelor/campurilor create de MOD-urile instalate.
E adevarat ca nu te incurca obiectele noi create.
E adevarat ca nu te incurca obiectele noi create.
- Ivan Petre Paul
Pentru asta am sa astept versiunea noua STK. bogdan, sau altcineva, daca folositi/aveti o versiune mai veche a STK si doriti sa mi-o dati si mie ca sa incerc sa vad daca pot rezolva ceva.
Este posibil sa intampin erori in timpul navigarii in forum sau in timpul unei actiuni in P.A. s.a.?
Anumite directoare care contin subdirectoare nu au putut fi sterse de pe forum. De ce? Eu ma gandeam ca din cauza permisiunilor. Sau este din cauza ca directoarele contin subdirectoare?
Este posibil sa intampin erori in timpul navigarii in forum sau in timpul unei actiuni in P.A. s.a.?
Anumite directoare care contin subdirectoare nu au putut fi sterse de pe forum. De ce? Eu ma gandeam ca din cauza permisiunilor. Sau este din cauza ca directoarele contin subdirectoare?
- bogdan
1) Eu nu am versiunile STK beta. Din cate vad aici la phpBB.com apar doar cele finale. Eventual ai putea extrage versiunile beta din repository (sa descarci fisier cu fisier - probabil exista si alte metode)
2) Teoretic nu. Ma gandesc ca orice client FTP stie sa stearga recursiv. Poate nu ai drepturi sau ai fisiere .htaccess care iti limiteaza stergerea. Ia legatura cu cei de la hosting sa te ajute sa le stergi.
2) Teoretic nu. Ma gandesc ca orice client FTP stie sa stearga recursiv. Poate nu ai drepturi sau ai fisiere .htaccess care iti limiteaza stergerea. Ia legatura cu cei de la hosting sa te ajute sa le stergi.
- Ivan Petre Paul
Datorita postului tau de aici bogdan, am descarcat versiunea STK 1.0.0-RC3.
Am sa o testez.
2. Asa am sa fac, multumesc.
Am sa o testez.
2. Asa am sa fac, multumesc.
- bogdan
Ma mir ca ai gasit versiunea STK 1.0.0-RC3. phpBB.ro are doar ultima versiune.paranormal scrie:Datorita postului tau de aici bogdan, am descarcat versiunea STK 1.0.0-RC3.
- dorin
- Fost coleg
- Nivel phpBB: Mediu
Iti faci prea multe probleme. Atat timp cat informatiile stocate in BD nu sunt accesate ca urmare a dezinstalarii modificarilor facute in fisiere, nu ai de ce sa iti faci probleme.