Comunitatea mea, FreshStrike!

Publicitate...
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
skula
Nou venit
Versiune: 3.0.4
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat

Comunitatea mea, FreshStrike!

Mesaj de skula »

Tocmai am creat o comunitate cu numele FreshStrike. Crestem foarte repede si cautam designeri pentru inceput. avem nevoie de multi membrii. cei care posteaza mai mult si sunt activi vor fi avansati. Daca aveti nevoie de ajutor dai P.M. la detinatori si la administrator daca e nevoie.

Detinator:- sunt cei care detin accesul FTP si toate chestiile forumului si doemniului webhostului etc.

Administratori:- sunt cei care administreaza forumul. Fac forumuri noi, fac permisiuni, schimba nik-uri etc.

Link forum: Www.FreshStrike.com

Id-uri Detinatori:

1. Skula: csforce_skula
2.fQL ;x: fql_fql

Va asteptam cu mare drag!

NOTA:

Cei care doneaza peste 5 E pe Vodafone sau Orange vor primii moderator si cu timpul vor creste daca se descurca. Donatiile le faceti la cele 2 id-uri, adica la id-urile detinatorilor!

Multumim ca ne ajutati!
skula
Nou venit
Versiune: 3.0.4
Server: Windows

Www.FreshStrike.com

Mesaj de skula »

Tocmai am creat o comunitate cu numele FreshStrike. Crestem foarte repede si cautam designeri pentru inceput. avem nevoie de multi membrii. cei care posteaza mai mult si sunt activi vor fi avansati. Daca aveti nevoie de ajutor dai P.M. la detinatori si la administrator daca e nevoie.

Detinator:- sunt cei care detin accesul FTP si toate chestiile forumului si doemniului webhostului etc.

Administratori:- sunt cei care administreaza forumul. Fac forumuri noi, fac permisiuni, schimba nik-uri etc.

Link forum: http://Www.FreshStrike.com

Id-uri Detinatori:

1. Skula: csforce_skula
2.fQL ;x: fql_fql

Va asteptam cu mare drag!

NOTA:

Cei care doneaza peste 5 E pe Vodafone sau Orange vor primii moderator si cu timpul vor creste daca se descurca. Donatiile le faceti la cele 2 id-uri, adica la id-urile detinatorilor!

Multumim ca ne ajutati!
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Www.FreshStrike.com

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Mai exista un astfel de topic. Nu este nevoie sa deschizi sapte topicuri.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Comunitatea mea, FreshStrike!

Mesaj de dorin »

Subiecte unite + avertisment !
Închis