Problema Administrator !

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Explor3r
Nou venit

Problema Administrator !

Mesaj de Explor3r »

Deci dupa ce instalez forumul phpbb 3.0x , totul merge perfect ... dar cand vreau sa ma loghez cu administratorul care l-am creat la instalare imi apare mesajul:
Access to the Administration Control Panel is not allowed as you do not have administrative permissions.
il tin pe host !
EDIT:Solved,Problema Era Browserul ! Folositi Alt Browser Cei Care Aveti Aceasi Problema,Cauza:Mozzila Nu Salveaza Datele De Logare !
m1cr0
Utilizator înregistrat

salut...

Mesaj de m1cr0 »

Pai poti da Autentificare intai sau Login si apoi te duci jos de tot si dai Administration Control Panel. Dak tu dai direct domeniu.tld/forum/adm trebui sa te loghezi mai intai si eu folosesc doar mozilla si tot asa imi face dar trebuie sa te loghezi mai intai :D
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

repede dai vina pe mozilla. ia dai un default setup, ca te-ai jucat la cookies
geo
Explor3r
Nou venit

Mesaj de Explor3r »

nu m-am jucat nici unde ... in nici un fisier si problema era de la mozzila pentru ca eram intrun club de net si nu salva nimic din ce faceam !!! greu de inteles???cand am ajuns acasa mia mers si pe mozila si pe iexplorer si pe opera !
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

si tu din cluburi de internet te gasesti sa-ti folosesti contul de administrator?

nu de alta dar cine stie ce e pe compu ala. incepand cu keylogger si terminand cu troieni, apoi injuri phpbb ca fac cms-uri proaste ca ti-a fost spart site-ul si alte povesti de genu.

inainte sa-ti faci un site ar fi bine sa ai niste cunostinte minime despre securitate.
geo
coolracing
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7
Ext: Nu
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Re: salut...

Mesaj de coolracing »

m1cr0 scrie:Pai poti da Autentificare intai sau Login si apoi te duci jos de tot si dai Administration Control Panel. Dak tu dai direct domeniu.tld/forum/adm trebui sa te loghezi mai intai si eu folosesc doar mozilla si tot asa imi face dar trebuie sa te loghezi mai intai :D
salut
as vrea sa te intreb unde apare acel link catre panoul de administrare?
poate e o chestiune de versiune
eu folosesc 3.0.7 ...
din pacate nu am reusit sa rezolv inca problema cu log in ca admin :(
coolracing
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7
Ext: Nu
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Re: Problema Administrator !

Mesaj de coolracing »

Am rezolvat problema si eu!
initial nu am citit prea bine ce ati scris aici
totusi, dupa o revizuire mai atenta m-am prins ce si cum si am aplicat si la mine

solutia este valabila atat pt mozilla (versiunea ) cat si pt IE (versiunea )
inainte de toate am facut un cache clear (desi nu stiu daca a contribuit sau nu la rezolvarea prob ... )
apoi
m-am logat ca admin in pagina de index a forumului
sub Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group aveti Administration Control Panel

accesati acel link si o sa va ceara din nou sa va logati ca admin, apoi o sa va redirectioneze automat catre panoul de control

sper sa va ajute
succes
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”