problema inregistrare dupa updatare
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
problema inregistrare dupa updatare
Salutare.
Am o problema dupa ce am facut update la forum la ultima versiune.Anume nu pot sa se mai inregistreze lumea.
Apara asa ceva in browser:
phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/ucp/ucp_register.php on line 459: array_merge() [function.array-merge]: Argument #1 is not an array
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3104: Invalid argument supplied for foreach()
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4284: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4286: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4287: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4288: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
forum http://www.cascheta.ro/forum .
Multumesc.
Am o problema dupa ce am facut update la forum la ultima versiune.Anume nu pot sa se mai inregistreze lumea.
Apara asa ceva in browser:
phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/ucp/ucp_register.php on line 459: array_merge() [function.array-merge]: Argument #1 is not an array
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3104: Invalid argument supplied for foreach()
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4284: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4286: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4287: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4288: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
forum http://www.cascheta.ro/forum .
Multumesc.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: problema inregistrare dupa updatare
Cum ai facut actualizarea ?
Pai am facut-o normal,am ilocuit fisierele din panel care trebuieu inlocuite.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Manual sau automat?
Daca folosesti scriptul de upgrade, acesta va modifica fisierele forumului inclusiv pe cele ale stilului (daca e vorba de proSilver sau subSilver2). Altfel trebuie sa modifici manual fisierele stilului.
Cum ai procedat? Mai detaliat daca se poate.
Daca folosesti scriptul de upgrade, acesta va modifica fisierele forumului inclusiv pe cele ale stilului (daca e vorba de proSilver sau subSilver2). Altfel trebuie sa modifici manual fisierele stilului.
Cum ai procedat? Mai detaliat daca se poate.
Pai umpdatare manuala am facut.
Fisierele noi le-am bagat prin ftp.
fisierele la stil nu am modificat ca am stilul vechi nu este updatat.
Fisierele noi le-am bagat prin ftp.
fisierele la stil nu am modificat ca am stilul vechi nu este updatat.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Exact neactualizarea fisierelor de stil ar putea fi una din cauze. De ce nu faci actualizarea fisierelor de stil ?
acum am facut.La fel.
Eu am bagat acum 2 ani ceva bot intrebare.......poate de la aia?
Eu am bagat acum 2 ani ceva bot intrebare.......poate de la aia?
- bogdan
Putin probabil sa fie de la bot intrebare.
Ai curatit cache-ul dupa ce ai facut update manual la stil?
Esti sigur ca versiunea stilului corespunde acum cu versiunea forumului?
Ce alte MOD-uri mai ai instalate pe forum?
Copiaza aici liniile 455 pana la 465 din fisierul /includes/ucp/ucp_register.php
Ai curatit cache-ul dupa ce ai facut update manual la stil?
Esti sigur ca versiunea stilului corespunde acum cu versiunea forumului?
Ce alte MOD-uri mai ai instalate pe forum?
Copiaza aici liniile 455 pana la 465 din fisierul /includes/ucp/ucp_register.php
Da am facut cu cache-ul.
Versiunea este ok phpBB-3.0.2_to_3.0.7-PL1.zip cu asta am facut.
Iata liniile
//-- end: Prime Anti-bot ----------------------------------------------------//
if ($config['enable_confirm'])
{
$s_hidden_fields = array_merge($s_hidden_fields, $captcha->get_hidden_fields());
}
$s_hidden_fields = build_hidden_fields($s_hidden_fields);
$confirm_image = '';
// Visual Confirmation - Show images
{
$template->assign_vars(array(
'CAPTCHA_TEMPLATE' => $captcha->get_template(),
));
Multumesc pentru ajutor.
Versiunea este ok phpBB-3.0.2_to_3.0.7-PL1.zip cu asta am facut.
Iata liniile
//-- end: Prime Anti-bot ----------------------------------------------------//
{
$s_hidden_fields = array_merge($s_hidden_fields, $captcha->get_hidden_fields());
}
$s_hidden_fields = build_hidden_fields($s_hidden_fields);
$confirm_image = '';
// Visual Confirmation - Show images
{
$template->assign_vars(array(
'CAPTCHA_TEMPLATE' => $captcha->get_template(),
));
Multumesc pentru ajutor.
- bogdan
Nu ai raspuns la intrebarea referitoare la MOD-uri. Din cate vad problema tine de captcha deci sunt mari sanse sa fie de la stil.
Recomandare: descarca proSilver sau subSilver2, instaleaza-l pe unul din cele doua si vezi daca ai aceeasi problema. Daca nu, atunci inseamna ca nu ai actualizat stilul curent corespunzator. Daca da, atunci fisierele forumului nu sunt actualizate corespunzator.
Recomandare: descarca proSilver sau subSilver2, instaleaza-l pe unul din cele doua si vezi daca ai aceeasi problema. Daca nu, atunci inseamna ca nu ai actualizat stilul curent corespunzator. Daca da, atunci fisierele forumului nu sunt actualizate corespunzator.