Poti pune captura pe http://imageshack.us/ si un link aici e suficient.
Verifica pe un subforum ce access are grupul Boti (optiunile Poate vedea forumul si Poate citi forumul din Panoul administratorului -> Permisiuni -> Permisiuni masti -> Vezi permisiuni forum -> Selectezi subforumul.
La optiunile Poate vedea forumul si Poate citi forumul apare un cerc cu o linie in fata textului. Trebuie sa apesi acolo si sa vezi ce iti apare (daca e ceva cu rosu inseamna ca sunt probleme).
Probleme cu indexarea in Google
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Re: Probleme cu indexarea in Google
Am verificat , totul pare ok si totusi nu este indexat nimic. Am nevoie de cineva care poate face un diagnostic, contra cost bine inteles. 0732.43.77.88
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Daca nu ti-ai dat seama ca phpBB e un script gratuit si toţi cei de pe aici sunt animaţi doar de dorinţa de te ajuta dezinteresat, este doar un eşec al nostru, nu al tău. Sunt sigur ca vei găsi pe cineva să îţi ia banii si să îţi spună ceva ce oricum vad ca nu te oboseşti să întelegi şi singur.
Succes !
Succes !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Cu siguranta ti-a scapat ceva.
Verifica si Panoul administratorului -> Permisiuni -> Permisiuni bazate pe forum -> Permisiuni forum pentru grupuri -> Boti -> Selecteaza categorie plus subforumuri (de exemplu pentru categoria subforumului 3.0.x Funcţionare trebuie selectat phpBB 3.0.x [+Subforumuri].
Apoi selectezi ca tip Permisiuni forum si ca Rol la fiecare subforum: Acces robot avand la Permisiuni avansate speficat Poate vedea forumul si Poate citi forumul pe Da.
Verifica si Panoul administratorului -> Permisiuni -> Permisiuni bazate pe forum -> Permisiuni forum pentru grupuri -> Boti -> Selecteaza categorie plus subforumuri (de exemplu pentru categoria subforumului 3.0.x Funcţionare trebuie selectat phpBB 3.0.x [+Subforumuri].
Apoi selectezi ca tip Permisiuni forum si ca Rol la fiecare subforum: Acces robot avand la Permisiuni avansate speficat Poate vedea forumul si Poate citi forumul pe Da.
Pana la urma am luat ficare forum si subforum la mana si le-am pus la toate acces pentru boot, vezi http://img156.imageshack.us/img156/5213/45259177.jpg
google pare sa fi indexat doar forumurile si subforumurile, fara subiecte, am cautat si pasaje din subiecte si bineinteles ca nu apar
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=sit ... =&gs_rfai=
google pare sa fi indexat doar forumurile si subforumurile, fara subiecte, am cautat si pasaje din subiecte si bineinteles ca nu apar

http://www.google.ro/search?hl=ro&q=sit ... =&gs_rfai=
- bogdan
Ce apare la Permisiuni avansate in formularul de mai sus?
Se pare ca robotul poate citi forumul sau nu poate citi subiectele (vezi mesajul meu anterior)
Se pare ca robotul poate citi forumul sau nu poate citi subiectele (vezi mesajul meu anterior)
- bogdan
Am intrebat ce apare cand apesi pe Permisiuni avansate in imaginea de mai sus la un anumit subforum.