Cum pot sa fac codu asta bb

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Mafios_X
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.1.6
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Cum pot sa fac codu asta bb

Mesaj de Mafios_X »

Salut :)!!
As vrea si eu sa fac un cod bb ca atunci cand scriu : [regula1][/regula1] sa apara ca asta de jos :
Imagine
Dar in loc de reguli generale ( scrisu rosu ) sa scrie REGULA 1(cu rosu), si unde scrie afiseaza regulile forumului, sa scrie afiseaza regula 1 !!
Multumesc anticipat :)!
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Cum pot sa fac codu asta bb

Mesaj de bogdan »

Si continutul regulii 1 unde il adaugi? Mi se pare ca te complici inutil. Ai incercat ce iti ofera phpBB3?

viewtopic.php?f=46&t=16642&p=117405#p117405
Mafios_X
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.1.6
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de Mafios_X »

chestia ce ofera phpbb3 stiu !
dar vreau acel bbcode daca se poate cand scrii [regula1][/regula1] sa apara daca se poate fix ca in imagine :( !!
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Ai putea incerca ceva gen:
Folosire cod BB:

Cod: Selectaţi tot

[regula]{TEXT}[/regula]
Schimbare HTML:

Cod: Selectaţi tot

<div style="padding: 3px; background-color: #FFFFFF; border: 1px solid #d8d8d8; font-size: 1em;"><div style="text-transform: uppercase; border-bottom: 1px solid #CCCCCC; margin-bottom: 3px; font-size: 0.8em; font-weight: bold; display: block;"><span onClick="if (this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display != '') {  this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = ''; this.innerHTML = '<b>REGULA 1: </b><a href=\'#\' onClick=\'return false;\'>ascunde regula 1</a>'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = '<b>REGULA: <b><a href=\'#\' onClick=\'return false;\'>afiseaza regula 1</a>'; }" /><b>REGULA 1: </b><a href="#" onClick="return false;">afiseaza regula 1</a></span></div><div class="quotecontent"><div style="display: none;"><font style="color:red">{TEXT}</font></div></div></div>
Iar in mesaj vei scrie sub forma [regula]text[/regula].

Cu niste adaptari in HTML vei ajunge la ceea ce doresti. Cred ca ti-am dat in cea mai mare parte ceea ce ai nevoie.
Poti consulta si acest subiect pentru "inspiratie".
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”