Salutare,
Problmea mea suna in felul urmator, in Board Settings am scris un nume la "Site name" iar cand deschid pagina principala a forumului, imi apare numele de 2 ori, prima oara in "title tag", iar a doua oara sub logoul de la phpbb. Intrebarea mea este, cum asi putea sa fac sa nu imi mai apara niciodata numele siteului sub logo, vreau sa imi apara numa in "title tag"? (folosesc tema prosilver)
Thx.
Modificare Title tag.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Modificare Title tag.
http://traveling-pictures.blogspot.com/ - Travel destinations and photos | pictures
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Modificare Title tag.
Un link catre forum?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Mediu
Ai modificat ceva in fisierele forumului?
@paranormal
Momentan lucrez la site, dar iti pot arata un print screen sa vezi mai exact la ce ma refer:

Dupa cum am spus mai in sus, vreau sa imi apara numa in title tag numele siteului.
@bogdan
Da am incercat sa fac cateva modificari in overall_header, mai exact am umbalt intr-e <title>..</title> numa fara nici-un rezultat. Mai pe scurt, vreau sa fie cum este facut siteul acesta, adica un logo in stanga, iar numele si descrierea siteului sa nu apara deloc in header, iar numele siteului sa apara sus in tlte tag.
Momentan lucrez la site, dar iti pot arata un print screen sa vezi mai exact la ce ma refer:

Dupa cum am spus mai in sus, vreau sa imi apara numa in title tag numele siteului.
@bogdan
Da am incercat sa fac cateva modificari in overall_header, mai exact am umbalt intr-e <title>..</title> numa fara nici-un rezultat. Mai pe scurt, vreau sa fie cum este facut siteul acesta, adica un logo in stanga, iar numele si descrierea siteului sa nu apara deloc in header, iar numele siteului sa apara sus in tlte tag.
http://traveling-pictures.blogspot.com/ - Travel destinations and photos | pictures
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Deschide overall_header.html din prosilver/template si cauta si sterge
Urca fisierul pe server, curata cache-ul si improspateaza stilul (ambele din Panoul Administratorului) apoi vezi rezultatele.
Daca nu functioneaza bine atunci repune fisierul inapoi pe server (nu uita sa il salvezi inainte de a-l inlocui).
Cod: Selectaţi tot
<h1>{SITENAME}</h1>
<p>{SITE_DESCRIPTION}</p>
Daca nu functioneaza bine atunci repune fisierul inapoi pe server (nu uita sa il salvezi inainte de a-l inlocui).
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro