Newbie Here ! Please Help !

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Takashi
Nou venit
Versiune: 3.0.7
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Newbie Here ! Please Help !

Mesaj de Takashi »

So , hello to you all .
Sunt nou pe forum si sunt nou si in domeniul phpbb, am mai lucrat cu forumuri, dar doar cu cele facute automat, adica forumgratuit sau myforum, nu ca as face reclama, dar de la un timp ma bate gandu sami incep un nou proiect asa ca am apelat la crearea unui forum phpbb3 pe un host gratuit, asa ca lam facut pe hi2.ro, nu asta conteaza doar ca am unele nelamuriri si as vrea daca se poate sa ma ajutati si astai motivu pentru care am facut acest topic .
Asa ca sa incepem, toate nelamurilile mele vor fi postate aici fara sa mai fac spamn cu alte topicuri asa ca:

1. Am o tema Vista, cred ca o cunoasteti sau nu stiu daca o cunoasteti, in fine, si sus are la meniu "Rules" asa cum arata si in imaginea urmatoare :
Imagine
Si daca dau pe ea uitati ce imi apare :
Imagine

Si ma intrebam cum as putea sa o fac sa-mi arate chiar regulile ... Deci va rog daca stiti, let me know, really need some help :)

2.Care ar fi cele mai potrivite setari , adica ma refer la cele din General Settings si la celelalte, am facut eu unele pe acolo dar nu stiu cat de bune sunt si as vrea daca se poate macar un print cu setarile voastre sper ca nu cer atat de mult :D

3.Si m-ar interesa cum pot pune securitate la forum, adica sa nu fie o victima a hackerilor, ce pot face ca sa fie sigur si sa nu poata fi hackat atat de usor..

4.Smile-uri, am luat un pack de smile-uri dar habar nam cum sa le instalez sau ceva, cand incerc sa le instalez imi apare urmatoarea eroare :
Imagine

Cam atat am avut de zis, deocamdata, va rog sami dati raspuns la fiecare daca se poate.
Daca o sa mai am alte nelamuriri pe viitor ma incred in voi si ca imi puteti da raspunsuri.

Mersi Anticipat !!
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Newbie Here ! Please Help !

Mesaj de bogdan »

1. Ai citit instructiunile de folosire ale temei respective? Daca esti incepator, nu folosi alte teme decat cele standard (proSilver, subSilver2) ca sa nu ai multe batai de cap

2. Nu exista un "Best guide" pentru asa ceva. Poti intreba unde ai nelamuriri si eventual citi documentatia phpBB3: http://www.phpbb.com/support/documentat ... ttings.php

3. Cat mai putine MOD-uri (sau chiar deloc), actualizarea forumului la timp, drepturile de acces pe directoarele FTP setate conform instructiunilor de instalare. Nu uita ca nu exista sistem infailibil

4. Te-ai asigurat ca pachetul pentru zambete este pentru phpBB 3.x si ca l-ai copiat in directorul corespunzator? Citeste documentatia: http://www.phpbb.com/support/documentat ... ng_smilies

PS. Citeste regulamentul forumului inainte de a scrie. La trei avertismente vei primi o suspendare.
Takashi
Nou venit

Mesaj de Takashi »

scuze daca am incalcat vreo regula sau altceva.
Si cum ziceai u acolo la instructiuni de folosire pentru tema Vista, ori eu nu leam gasit ori nu exista, si chiar vreau sami rezolv problema aia, si vreau tema asta pentru ca vreau sa arata bine forumu, deasta o folosesc, si daca sti cum sa fac sa editez pagina aia te rog sami zici ca am mare nevoie de ajutor .....

Sau uite inca o problema, acol langa rules, ii faq, nu as putea edita acel faq punand informatii despre ce vreau sa fac pe forum ? daca sti cum pot sa o fac, te rog sami zici ... stiu ca sunt incepator, dar vreau sa schimb cateva lucruri, asa ca cred eu ca nu cer prea multe, si daca am gresit cu ceva in postu asta te rog sa modifici u ori titlu ori ce am gresit ..

Mersi !
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

Ar fi util un link catre sursa de unde ai descarcat tema Vista si poate cineva are timp sa o testeze,

Pentru FAQ: vezi fisierul \language\ro\help_faq.php (trebuie sa folosesti un editor care foloseste diacritice Ultraedit)

Sfatul meu: nu te complica prea mult de la inceput cu modificari la forum pana nu intelegi cum functioneaza forumul. De asemenea, cauta aici raspunsuri la intrebarile tale pentru ca multe din ele s-au discutat deja.
Takashi
Nou venit

Mesaj de Takashi »

oke man .. mersi .. poti da lock sau sal stergi u decizi :)
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”