Eroare aparuta din senin

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
MajeStik
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Eroare aparuta din senin

Mesaj de MajeStik »

Am intrat azi de dimineata pe forum si ce imi apare:

Cod: Selectaţi tot

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 990: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:250)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 990: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:250)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3760: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:250)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3762: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:250)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:250)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:250)
iar scrisul de pe forum e mare si nu ma pot loga.
Precizez ca nimeni nu are acces la cpanel si nu am modificat absolut nimic.Ce pot face?
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Eroare aparuta din senin

Mesaj de bogdan »

Niciodata nu ai modificat? Atunci curata cache-ul: http://phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=128

Daca nu se rezolva urca din nou fisierele forumului pe server mai putin config.php din radacina.
Tiestto
Utilizator înregistrat
Versiune: phpbb3.0.7
Ext: Da
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de Tiestto »

Spune-mi ce tema folosesti pe forum .
---- LIBER ---
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

MajeStik scrie:Precizez ca nimeni nu are acces la cpanel si nu am modificat absolut nimic.Ce pot face?
Nu trebuie sa aiba acces la cPanel ca sa poata modifica fisierele. Cred ca iti dai seama ca nu are cum sa apara din senin - s-ar putea sa fie o problema cu browserul tau.. sau cu forumul.
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”