coduri bb, url
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
coduri bb, url
Salut, am instalat si eu o tema noua pe forum, iar cand vreau sa postez ceva nu pot posta zambete, coduri ( b, i, u , quote, url, culoare font, marime etc ) dau click pe ele si nu se intampla nimic...
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: coduri bb, url
Despre ce tema este vorba ? Poti furniza un link catre locatia de unde ai descarcat-o ?
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel php: Mediu
Da, de aici am descarcat tema -> http://www.aserver.ro/viewtopic.php?f=59&t=195&start=20
Iti trimit numele si parola de la contul meu daca numai doresti sa iti faci cont acolo, ca iti trebuie cont pentru a vedea forumul.
Iti trimit numele si parola de la contul meu daca numai doresti sa iti faci cont acolo, ca iti trebuie cont pentru a vedea forumul.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Nu vreau si nu am timp sa imi fac cont si nici nu doresc sa folosesc contul tau. Este elementar sa spui cum se numeste stilul si daca nu e public sa poti pune la dispozitie macar numele acestuia.
Ar trebui sa te asiguri ca stilul este compatibil cu versiunea phpBB folosita. Pentru asta poti sa citesti acest articol.
P.S. Te rog sa nu mai trimiti MP!
Ar trebui sa te asiguri ca stilul este compatibil cu versiunea phpBB folosita. Pentru asta poti sa citesti acest articol.
P.S. Te rog sa nu mai trimiti MP!