tema si timpul

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
AlleXyS
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu

tema si timpul

Mesaj de AlleXyS »

Unii useri ai mei prefera tema alba , altii prefera tema neagra ! Nu-i pot impaca pe toti , decat daca pun 2 teme , instalez modurile pe amandoua , si ii las sa-si aleaga fiecare tema . dar mi-a venit o idee , si vreau sa intreb aici daca este posibila , sau daca nu , iar daca este , poate imi va spune cineva cum sa fac .

am tema etech pe forum , o tema cu fundal deschis , iar dungile categoriilor si forumurilor sunt albastre .

Vreau sa fac cumva , ca la fiecare ora sau 2 ore , fundalul forumului sa prinda culoare inchisa , sa se inchida din ce in ce mai mult . asa :

de la ora 08:00 pana la ora 16:00 tema normala

de la ora 16:00 tema sa se inchida la culoare putin ( dau level pentru culoare de la 1 - alb la 5 negru ) - 1

de la ora 18:00 tema sa se inchida si mai mult - lvl 2

de la ora 20:00 sa fie si mai inchis - lvl 3

de la ora 22:00 si mai inchis - lvl 4

de la ora 24:00 tema inchisa complet - lvl 5

apoi sa revina :

de la 02:00 - lvl 4

de la 04:00 - lvl 3

de la 06:00 - lvl 2

iar de la 08:00 cum am pus mai sus , pana la 16:00 , tema normala .

se poate asa ceva ? :)) sau visez
Forum de suport general : http://www.starszone.info/forum !! Gasesti acolo tot ce doresti : tutoriale , jocuri , muzica , filme , programe ...etc ...etc !!

Avem nevoie de useri activi si moderatori priceputi . Postati acolo o cerere de MOD
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Re: tema si timpul

Mesaj de dorin »

Nu stiu sa existe o solutie la ceea ce doresti tu. De ce sa nu lasi doua teme, la alegere pentru fiecare utilizator si sa instalezi modurile pe fiecare tema ? E putin mai mult de munca, dar daca vrei sa le faci pe plac utilizatorilor, eu cred ca merita efortul.
AlleXyS
Utilizator înregistrat

Mesaj de AlleXyS »

ok , o sa fac asta :D am vrut sa incerc ceva mai special , pentru ca nu am vazut asa ceva pe vreun forum , dar am crezut ca se poate ....
Forum de suport general : http://www.starszone.info/forum !! Gasesti acolo tot ce doresti : tutoriale , jocuri , muzica , filme , programe ...etc ...etc !!

Avem nevoie de useri activi si moderatori priceputi . Postati acolo o cerere de MOD
x6IT32
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de x6IT32 »

De ce nu faci tu asa ceva? Si pe urma il vinzi!
rizwan
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel php: Mediu

Mesaj de rizwan »

Poti sa faci altceva, o idee, pe care eu o pun mereu in practica cand fac o comunitate.

Iei aceeasi tema, si te joci cu culorile din css

Faci o tema albastra, una alba, una neagra cu portocaliu, alta verde cu alb s.a.m.d.
SuKaRu
Utilizator înregistrat
Server: Windows

Mesaj de SuKaRu »

Da, asa ar fi cel mai bine, pentru ca, chiar nu are rost cum ai spus tu, da faci cum crezi tu ca e mai bine, si cum a zis rizwan te joci cu culorile din CSS.
In curand!
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”