Could not connect to the database - instalare

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
soso3
Nou venit

Could not connect to the database - instalare

Mesaj de soso3 »

Cand incerc a instalez primesc urmatorul mesaj:
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database

precizez ca am incerat sa instalez un al doilea forum pe serverul meu. pentru al doilea forum am creat alta baza de date mysql (serverul accepta 5 baze de date) prin phpmyadmin. pt codul phpbb2 am creat alt folder. pot intra prin myadmin in baza noua, dar nu pot prin programul de instalare. am tastat corect numele bazei de date, username si parola bazei noi.
ce ma sfatuiti,
merci, sorin
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

ciudat ... ar fi trebuit sa mearga !

ai verificat setarile pentru a 2-a baza de date (userul tau sa poata sa creeze/modifice tabelele din ac. baza) ? sunt create ceva tabele in a 2-a baza de date ?
soso3
Nou venit

Mesaj de soso3 »

Nu este nici o tabela in noua baza de data.
toate privilegile sunt pe Yes. daca intru prin myadmin imi arata acelasi lucru, bine-nteles corepunzator fiecarei baze de date, cu exceltia ca prima baza are tabelele intalate de phpbb, a doua nu are decat numele bazei.
hostingul este la www.powweb.com in USA
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

daca ai reusit sa accesezi BD2 cu userul si parola ta (in phpMyAdmin sau prin alta metoda) inseamna ca ar trebui sa se poata conecta programul in momentul instalarii (daca ai completat corect datele).

ia legatura cu cei de la tehnic (hosting).
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”