Inregistrare
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Inregistrare
Buna ziua. Cum pot sa fac pentru forum un banner de inregistrare cum este pe http://www.phpbb3bbcodes.com/index.php ? (acel banner pe care scrie Welcome to phpbb3... Click here to register) Multumesc!
- 123Warez
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8-RC1
- Ext: Da
Re: Inregistrare
Acela este un script, iar numele imi scapa in momentul acesta. Daca vrei sa pui o imagine sau un link doar pentru cei neinregistrati, deschizi overall_header.html si adaugi dupa imaginea/link-ul dorit.
Cod: Selectaţi tot
<!-- IF not S_USER_LOGGED_IN and not S_IS_BOT -->
-
- Utilizator înregistrat
Am incercat sa pun codul dat de tine in overall_header.html dar imi da eroare. Am gasit pe vwforum un banner din ala numai ca mai mic si este perfect daca as putea pune unul din acela. Poate iti aduci aminte numele la script si unde se pune sau se instaleaza exact. Multumesc. (am cautat pe "goagle" dar nu am gasit asa ceva )
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Poti incerca Floating top bar login/register to guests.
-
- Utilizator înregistrat
Ms Dorin! Am pus pe site functioneaza numai ca textul nu il arata pe centru la distanta egala de marginea din stanga-dreapta si nici la distanta egala sus- jos. Am pus <div style="text-align:center;"> in overall_header.html inaintea a ceea ce am copiat din fisierul Root al modului si textul s-a centrat la distanta egala stanga-dreapta. Ma puteti ajuta sa il centrez la distante egale sus-jos? Multumesc.
P.S. Daca micsorez banner-ul din inaltime scrisul il arata mai jos si nu este inclus in banner.
P.S. Daca micsorez banner-ul din inaltime scrisul il arata mai jos si nu este inclus in banner.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Adauga si un valign="middle" !
-
- Utilizator înregistrat
Din pacate nu merge sau nu stiu eu unde sa pun valign="middle". Imi puteti da va rag frumos mai multe detalii. Sa postez continutul unui fisier aici pe forum?