Inregistrare useri doar de pe un singur ip
- Fight
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Inregistrare useri doar de pe un singur ip
In ultima vreme ma lovesc de urmatoarea problema pe forum.
Am multi useri care-mi fac probleme si a trebuit sa-i dau afara.
Sa le blochez contul, etc. Unora chiar le-am sters conturile de tot.
Important este ca ei continua sa-si faca conturi de pe acelasi ip. Conturi diferite, dar ei posteaza de pe aceleasi ip-uri.
In afara de sectiunea in care eu le blochez ip-urile... care si asta e relativa pentru ca sunt diferite cai.. vreau sa ma ajutati sa fac urmatoarea chestie:
Cum pot sa fac sa nu se poata inregistra un user decat de pe un singur ip. Daca si-a mai facut deja cont de pe ip-ul ala, sa nu mai poata face inca un cont pe acelasi ip.
Este posibil?
Am vazut ca pe alte tipuri de forumuri se poate chestia asta.
Astept un raspuns.
Va multumesc.
Valentin.
Editat de flowers:
Topic mutat din forumul Articole şi soluţii.
Am multi useri care-mi fac probleme si a trebuit sa-i dau afara.
Sa le blochez contul, etc. Unora chiar le-am sters conturile de tot.
Important este ca ei continua sa-si faca conturi de pe acelasi ip. Conturi diferite, dar ei posteaza de pe aceleasi ip-uri.
In afara de sectiunea in care eu le blochez ip-urile... care si asta e relativa pentru ca sunt diferite cai.. vreau sa ma ajutati sa fac urmatoarea chestie:
Cum pot sa fac sa nu se poata inregistra un user decat de pe un singur ip. Daca si-a mai facut deja cont de pe ip-ul ala, sa nu mai poata face inca un cont pe acelasi ip.
Este posibil?
Am vazut ca pe alte tipuri de forumuri se poate chestia asta.
Astept un raspuns.
Va multumesc.
Valentin.
Editat de flowers:
Topic mutat din forumul Articole şi soluţii.
- Fight
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Ma complic... stau sa caut printre sute de ip-uri.
Nu e mai simplu ca atunci cand incearca sa se inregistreze sa-i apara o chestie d-asta automat:
Our records show that you have already registered at this board under the name of Fight. If you have lost your password, click here. If you would like to modify your profile, click here.
Eu asta imi doresc.
Nu e mai simplu ca atunci cand incearca sa se inregistreze sa-i apara o chestie d-asta automat:
Our records show that you have already registered at this board under the name of Fight. If you have lost your password, click here. If you would like to modify your profile, click here.
Eu asta imi doresc.