Report forum/site ?

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
AlleXyS
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu

Report forum/site ?

Mesaj de AlleXyS »

Cum raportez si eu un forum sau un site care incalca regulile de warez/piraterie ?

Intreb si eu , ca sa nu mor prost , ca de cateva zile tot s-a pus unu sa-mi raporteze forumul , si ma mut de pe un host pe altul :)) (acum am sters zonele de download ,asa ca piraterie sau warez nu mai am ) :evil:
Forum de suport general : http://www.starszone.info/forum !! Gasesti acolo tot ce doresti : tutoriale , jocuri , muzica , filme , programe ...etc ...etc !!

Avem nevoie de useri activi si moderatori priceputi . Postati acolo o cerere de MOD
Mistiq
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Nivel phpBB: Experimentat

Re: Report forum/site ?

Mesaj de Mistiq »

E complicata chestia asta, nu vine o atoritate si iti da amenda, trebuie sa te reclame fiecare producator. De ex de reclama ubisoft ca le-ai publica jocurile fara acest drept, pe tine autoritatile o sa te puna sa platesti daune si sa sterge jocuril, si tot asa vine fiecare firma...
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Report forum/site ?

Mesaj de bogdan »

Pur si simplu trimiti un mail providerului unde este gazduit forumul. Daca este serios, va lua masuri.
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”