Eu am luat un MOD de pe phpbbhacks.com care iti adauga pe siteul tau inca o pagina. MOD-ul e alcatuit din nume.php si nume_body.tpl.
Cum fac ca nimeni sa nu acceseze paginile/pagina fara sa se logheze?
nimeni sa nu acceseze paginile/pagina fara sa se logheze
- VafCat
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
thx pt mod dar o sa reformulez.
Prima pagina de pe site este portal.php. Meniul siteului este asa: Forum, Downloads, Sexxy Galery, etc...
Download: download.php si download_body.tpl
Sexxy: sexxy.php sexxy_body.tpl
Un Vizitator imi intra pe portal, vrea sa intre pe Downloads si apasa pe buton, si eu vreau sa ii apara pagina de login in care il va directiona direct catre download.php dupa logare
Modul care mi lai dat este ca oricine intra sa se logheze intai inainte de a vizita siteul si eu nu vreau neaparat asta. Pentru unele persoane le e lene sa isi mai faca cont si se vor multumi cu ce le dau eu gratis si usor de intrat si voi fi si eu multiumit pt cresterea rankurilor in statistici.
Deci se exista ceva care sa cerintza mea?
Prima pagina de pe site este portal.php. Meniul siteului este asa: Forum, Downloads, Sexxy Galery, etc...
Download: download.php si download_body.tpl
Sexxy: sexxy.php sexxy_body.tpl
Un Vizitator imi intra pe portal, vrea sa intre pe Downloads si apasa pe buton, si eu vreau sa ii apara pagina de login in care il va directiona direct catre download.php dupa logare
Modul care mi lai dat este ca oricine intra sa se logheze intai inainte de a vizita siteul si eu nu vreau neaparat asta. Pentru unele persoane le e lene sa isi mai faca cont si se vor multumi cu ce le dau eu gratis si usor de intrat si voi fi si eu multiumit pt cresterea rankurilor in statistici.
Deci se exista ceva care sa cerintza mea?
mai dar MODul asta merge ? mie nu !BuGsY scrie:viewtopic.php?t=1586