Update etech

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Audy
Nou venit
Versiune: 3.0.7
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Update etech

Mesaj de Audy »

Salutare tuturor, am si eu nevoie de ajutor va rog. Am forumul actualizat la ultima versiune ( 3.0.7 ) insa tema este versiune mai veche, iar din aceasta cauza m-am lovit de cateva probleme precum dupa logare nu ma redirectioneaza pe forumul pe care eram initial, nu pot rescrie link-urile ( am instalat mod-ul pt url rewriting ) ...etc Ideea este ca am facut si cateva modificari prin tema si as dori sa stiu daca exista vreo metoda de a face update-ul precum la phpbb, sa updateze doar modificarile ce survin odata cu trecerea la noua tema, lasand intact restul. Daca nu, orice recomandare este bine-venita. Va multumesc anticipat.

PS: tema este etech.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Update etech

Mesaj de bogdan »

Vezi: knowledge/kb_show.php?id=129 sau poti lua legatura cu autorul temei (poate intre timp a actualizat tema).
Audy
Nou venit
Versiune: 3.0.7
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Re: Update etech

Mesaj de Audy »

Pai a actualizat-o... dar vreau sa stiu cum este cel mai rapid si sigur mod de a o actualiza si eu fara sa fiu nevoit sa refac modificarile actuale.
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”