Am facut si eu un buton in PS ... si vroiam sa-l pun pe forum !
butonul este pentru New topic
in FTP acest buton are denumirea button_topic_new.gif !!
Am urcat butonul meu in FTP ,l-am sters pe cel default si celui facut de mine i-am dat numele button_topic_new.gif !! Normal ar fi trebuit ca noua imagine sa apara pentru New Topic.... de unde ... apare tot cea veche !! Nu inteleg de ce .... se salveaza undeva ? Am sters si cacheul forumului , si cookiesul , si cacheul browserului....tot imaginea veche apare ! Am dat si refresh la tema !
Mai pot face intr-un fel.... urc imaginea noua in FTP , dar cu alt nume , de ex button_topic_new1.gif ! Apoi selectez manual imaginea .... intru in ACP -> Styles -> Imageset -> si acolo aleg pentru New Topic butonul nutton_topic_new1.gif ! Asa merge si imaginea apare !
Toate pana dau refresh la tema , cand dau refresh , se schimba codul , tema afiseaza imaginea pentru button_topic_new.gif ( adica cea veche) , nu pentru button_topic_new1.gif !! Daca schimb numele din button_topic_new1.gif in button_topic_new.gif normal ar fi ca aceasta noua sa-i ia locul imaginii vechi ! Nu sse intampla asta . de ce ?
am mai schimbat si alte imagini , care de obicei se actualizeaza dupa cateva ore , asta nici dupa o zi n-a vrut !
actualizare buton
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- AlleXyS
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
actualizare buton
Forum de suport general : http://www.starszone.info/forum !! Gasesti acolo tot ce doresti : tutoriale , jocuri , muzica , filme , programe ...etc ...etc !!
Avem nevoie de useri activi si moderatori priceputi . Postati acolo o cerere de MOD
Avem nevoie de useri activi si moderatori priceputi . Postati acolo o cerere de MOD
- AlleXyS
- Utilizator înregistrat
Re: actualizare buton
dupa 1 zi plus cateva ore bune , a aparut in sfarsit
)
poate s-o actualiza mai greu din cauza hostului gratuit

poate s-o actualiza mai greu din cauza hostului gratuit

Forum de suport general : http://www.starszone.info/forum !! Gasesti acolo tot ce doresti : tutoriale , jocuri , muzica , filme , programe ...etc ...etc !!
- TClaudiu
- Nou venit
- Ext: Nu
Salut toata lumea ma numesc Claudiu ieri am instalat si eu phpbb 3.0.7 si ampus thema supernova, dar mie nu imi apare acel buton decat este link care scrie Scrie un subiect nou este amuzant ca prima oara nu vedeam acel ink si am stat ceva pana sa imi dau seama cum sa deschid un topic=)) si as vrea sa imi apara si mie buton cum aveti si voi aici pe site. Am cautat in view forum dar nu am gasit apoi am mers in style->supernova->template si acolo am intrat in viewforum_body unde am gasit linia aceasta
Poate nu am intrat unde trebuie ma puteti ajuta va rog frumos?
In fine sper sa nu se supere cel care a deschis acest topic dar referindu-se tot la problema mea am zis sa postez aici
Multumesc
si unde este cu rosu am incercat eu sa pun linkul butonului facut de mine in Ps si nu merge.<div class="buttons">
<div class="<!-- IF S_IS_LOCKED -->locked-icon<!-- ELSE -->topic-icon<!-- ENDIF -->" title="<!-- IF S_IS_LOCKED -->{L_FORUM_LOCKED}<!-- ELSE -->{L_POST_TOPIC}<!-- ENDIF -->"><a href="{U_POST_NEW_TOPIC}"><span></span><!-- IF S_IS_LOCKED -->{L_FORUM_LOCKED}<!-- ELSE -->{L_POST_TOPIC}<!-- ENDIF --></a></div>
Poate nu am intrat unde trebuie ma puteti ajuta va rog frumos?
In fine sper sa nu se supere cel care a deschis acest topic dar referindu-se tot la problema mea am zis sa postez aici
Multumesc

- TClaudiu
- Nou venit
imi pare rau pentru dublu post dar nu vad unde pot sa editez si am uitat sa specific ca nici in celelalte 2 theme inlcuse in el patesc acelasi lucru

- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Este o problema care are deja o rezolvare ce poate fi gasita cautand pe acest forum:
viewtopic.php?f=32&t=16525&start=0&hilit=new+topic
viewtopic.php?f=32&t=16525&start=0&hilit=new+topic
- TClaudiu
- Nou venit
Spre rusinea mea nu am vazut aceasta discutie ca prin search am gasito pe aceasta multumesc mult