NU recomand phpbb
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 305
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
NU recomand phpbb
Celor care vor sa-si construiasca un forum le recomand sa ocoleasca pe cat posibil phpbb,e unul dintre cele slabe forumuri,in afara faptului ca permisiunile sunt vraiste,are si erori in baza de date,pe care nu le poti rezolva daca nu sti mysql ... si nu se intampla doar la 1-2 persoane majoritate se vaita de acele erori,chiar si eu ,imi pare atat de rau ca am inceput un forum pe platforma phpbb... daca stiam bagam SMF ca e mai bun de zeci de mii de ori decat phpbb ... Admin daca esti amabil am sa te rog sa setezi acest thread sticky sa stie lumea ce platforma de 2(vechi) lei e phpbb ... mai ales ultima versiune care e prastie.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: NU recomand phpbb
Cred ca in primul rand trebuie sa inveti sa scrii fara greseli gramaticale.
In al doilea rand nici nu spui despre ce problema e vorba ci vorbesti la modul general. E usor sa arunci cu noroi astfel...
Pentru ca tu nu stii cum se utilizeaza si administreaza phpBB3 nu inseamna ca nu e bun. In forma standard acesta functioneaza fara probleme (normal ca mai apar bug-uri ca in orice produs dar sunt in numar redus). Daca te-ai apucat si ai modificat codul original fara a-l testa cum trebuie, ai facut-o pe riscul tau si e normal sa iti apara erori.
Sa nu uitam ca nu te obliga nimeni sa folosesti phpBB3. Bafta in continuare!
In al doilea rand nici nu spui despre ce problema e vorba ci vorbesti la modul general. E usor sa arunci cu noroi astfel...
Pentru ca tu nu stii cum se utilizeaza si administreaza phpBB3 nu inseamna ca nu e bun. In forma standard acesta functioneaza fara probleme (normal ca mai apar bug-uri ca in orice produs dar sunt in numar redus). Daca te-ai apucat si ai modificat codul original fara a-l testa cum trebuie, ai facut-o pe riscul tau si e normal sa iti apara erori.
Sa nu uitam ca nu te obliga nimeni sa folosesti phpBB3. Bafta in continuare!
- clubptc
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.10
- Nivel php: Experimentat
Eu folosesc phpbb3 de 2 ani si nu am avut probleme niciodata. Am instalat scriptul de zeci de ori si nu am dat peste nicio eroare.
Daca iti bagi nasul in cod fara sa stii ceea ce faci, e normal sa iti apara erori.
Daca iti bagi nasul in cod fara sa stii ceea ce faci, e normal sa iti apara erori.
-
- Nou venit
Si cum se face ca majoritatea de pe aici se plang de eroare aceea din baza de date ... sa nu mai spun de permisiuni ca atunci cand il instalezi sunt vraiste in loc sa te ocupi de alte chestii trebuie mai intai sa faci permisiunile .. pentru ca userii nici nu pot posta fara aprobare,e prastie phpbb3 mai ales ultima versiune ... de ce sa nu recunoastem ca smf e cu mult peste phpbb3.
- clubptc
- Utilizator înregistrat
Care eroarea aceea din baza de date? Scriptul nemodificat nu iti da nicio eroare.
Cat despre permisiuni, e foarte simplu si nu dureaza mult sa le setezi. Setezi permisiunile pentru o categorie si apoi copiezi permisiunile de la ea la celelate categorii pe care le vei crea.
Cat despre smf, de unde stii ca e cu mult peste phpbb cand nici nu stii cu ce se mananca phpbb?
Cat despre permisiuni, e foarte simplu si nu dureaza mult sa le setezi. Setezi permisiunile pentru o categorie si apoi copiezi permisiunile de la ea la celelate categorii pe care le vei crea.
Cat despre smf, de unde stii ca e cu mult peste phpbb cand nici nu stii cu ce se mananca phpbb?

-
- Nou venit
In trecut le-am testat pe amandoua ... tu probabil nu ai testat smf... e cu exagerat de mult peste phpbb3 ...
- clubptc
- Utilizator înregistrat
Am testat 1.1 si nu mi-a placut. Am testat si 2.0 si asta pot sa spun ca imi place. Scriptul 2.0 este bun dar tu prea exagerezi. Si din ce ai postat tu reiese ca nu stii sa utilizazi phpbb, deci vorbesti in nestiinta de cauza.
-
- Nou venit
Eu i-am rezolvat toate erorile care le avea,ca am fost nevoit ! dar nu recomand ca stiu cat am muncit la el sa-l aranjez ,mai ales in baza de date ca nu isi crease anumite tabele,2 zile m-am luptat cu el,l-am invatat pe dinafara pe domnul phpbb,nu il recomand incepatorilor subnicio forma,cel putin nu ultima varianta,E PRASTIE !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Mediu
Asa mult te-ai luptat cu el ? 
E imposibil sa nu-si fi creat toate tabelele. Poate le-ai sters tu din greseala si ai uitat.

E imposibil sa nu-si fi creat toate tabelele. Poate le-ai sters tu din greseala si ai uitat.
- clubptc
- Utilizator înregistrat
Asta a fost tare...
) E posibil ca hostul sa fi fost "prastie", nu scriptul phpbb. Dupa cum am mai spus, eu l-am instalat de zeci de ori fara probleme. Deci, tu vorbesti aiurea... Tocmai ca ultima versiune e cea mai stabila. Tu crezi ca echipa phpbb.com lanseaza scriptul cu probleme? Fii serios... Erori pot aparea din cauza hostului, in niciun caz din cauza scriptului.