CC - Din camera unui consumatol

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Închis
lsdcrew
Utilizator înregistrat
Versiune: -
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

CC - Din camera unui consumatol

Mesaj de lsdcrew »

Salut, of, nu mai ştiam cum să ajung pe aici pe la voi de când nu am mai vizitat forumul :) . De curând m-am apucat la modul grav de webdesign *(scheme) şi alte elemente grafice (afişe, coperţi ş.a.), tocmai de aceea m-am gândit că ar fi necesar un website personal, care să ofere curioşilor (probabil, viitorilor "clienţi" ori colaboratori) atât portofoliul (actualmente fiind ceva mai sărac) cât şi o pagină de contact (pentru mai multe informaţii)

Site-ul este dezvoltat pe platforma Wordpress.

Aştept atât păreri referitoare la aspectul site-ului cât şi referitoare la proiectele realizate până acum. Mulţumesc pentru atenţia acordată. Revin :D

Cazacu Cristian - Din camera unui "consumatol"
Rikonen
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Re: CC - Din camera unui consumatol

Mesaj de Rikonen »

Imi place cum arata. Mi se pare ok, dar trebuie sa mai adaugi in portofoliu. Mult succes cu el!
You have brain! Use it!
lsdcrew
Utilizator înregistrat

Mesaj de lsdcrew »

Da ştiu, mai trebuiesc multe adăugate, însă pe parcurs! Altfel nu am cum.

Apropo, am adăugat un layout (destul de ok zic eu), găsiţi screenshot în portofoliu. Vreau nişte păreri, dacă se poate. Mulţumesc. Îmi cer scuze flowers că a trebuit să muţi topicu, am considerat că îmi fac (într-o oarecare măsură) reclamă şi că acolo este cel mai ok. În fine, nu contează, mersi!
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Da, mereu mi-a placut ceea ce ai facut. :)
Ca o micuta sugestie, mai "deschide" putin layoutul, eu prefer sa tin monitorul putin mai inchis (pentru a nu ma deranja la ochi, in special) si nu se intelegea mai nimic, asa ca a fost nevoie sa-l deschid (nu stiu cati vor face asta).

De ce ai ales Wordpress? Nu mi se pare mult continut, nu stiu de ce l-ai ales. Mai adauga creatii si.. mult succes. ;)
lsdcrew
Utilizator înregistrat

Mesaj de lsdcrew »

Mulţumesc pentru cele spuse,

Referitor la schemă (layout), sunt mai mult ca sigur că te referi la bg-ul din interiorul structurii (acela x % transparent), ceea ce e e acolo e deja terminat (bine sau rău, asta, din moment ce e publicat, ţine de vizitator, e "problema" lui), acel layout este realizat în câteva ore, nu l-am făcut pentru vreun client, doar că aveam ceva imaginaţie şi ca să fiu mai exact, l-am realizat (după cum voi continua) pentru a îmbogăţi portofoliul şi ai oferi omului detaliile necesare, gen: "ia, vezi de ce-s în stare mă" :D

De ce am ales Wordpress? Pentru a evita codarea, şi-n plus este foarte bine privit de google. Şi totuşi, să nu uităm de panoul oferit de această platformă, parcă îţi dă chef să bagi ceva, să publici ceva :) . Mulţumesc!
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Backgroundul mi se pare potrivit, numai ca textul nu se vede foarte bine pe negru, sau nu se vede bine la mine. Uita-te putin aici, peste culorile din partea de jos si incearca sa mai deschizi textul putin.

Sunt putine pagini, cred ca era destul de comod si fara Wordpress dar e bine si asa, se descurca excelent cand vine vorba de motoarele de cautare, cum ai spus si tu. :)
lsdcrew
Utilizator înregistrat

Mesaj de lsdcrew »

Actualmente totul a luat o altă formă, alte idei, structuri, culori... aştept propuneri, păreri, toate cele. Mulţumesc.
cazacucristian.hhromanesc.ro (click dreapta / Open in new tab)
lsdcrew
Utilizator înregistrat

Mesaj de lsdcrew »

Înainte de toate rog un moderator să modifice/şteargă linkurile care duc către subdomeniu, dacă se poate, căci, este o adresă veche, iar acel proiect (domeniu) este de ceva timp abandonat. Legăturile, ducând în pustiu!

Dacă prin Aprilie totul lua o altă formă, acum, totul s-a sucit de zece, cinşpe ori în mod repetat, portofoliul web, cu fundul în sus, vulgar, dar nu prea, abstract şi nu. Acum dichisit pe gustul meu, este disponibil la adresa cristiancazacu.com.

Cu această ocazie aştept şi feedback. Mulţumesc!
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”