De vreo 3-4 zile am forumul online.... si nu am mai avut probleme cu el, nu am mai ummblat in el.
Azi dupa ora 14 s-au modificat toate, dintr-o data. Nu i-am facut, numai eu am acces ca administrator. Am intrat in permisiuni si erau schimbate toate alea pe acolo.
Acum totul e ca toti dracii si problema cea mai mare e ca eu acum platesc sa apar pe google. Intra lumea, se inregistreaza si vede ca nu se poate posta, deschide subiecte samd....
Cum se poate sa se schimbe setarile fara sa umblu ? Back-up cum ii dau ?
S-a stricat forumul.... :|
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Sona
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: S-a stricat forumul.... :|
Ideal ar fi fost sa ai un backup anterior problemei care o intampini acum.Pentru ca daca faci un backup acum ti-l exporta deja cu problemele existente.
http://www.desprehost.ro un forum cu libera exprimare despre hosting.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: S-a stricat forumul.... :|
Corect. Pentru backup/restaurare ai doua variante dar daca nu ai backup e prea tarziu sa procedezi astfel.
Putin probabil sa fi modificat cineva setarile sau sa se strice de la sine. Poti "repara" permisiunile manual sau folosind Support Toolkit.
Putin probabil sa fi modificat cineva setarile sau sa se strice de la sine. Poti "repara" permisiunile manual sau folosind Support Toolkit.