posturi vizitatori
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.07
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
posturi vizitatori
Buna ziua,
Dupa upgrade la 2.11 si apoi la 3.07 am urmatoarea problema:
Posturile scrise de vizitatori nu se mai vad, dar se vad raspunsurile membrilor.
Se poate face ceva ca sa apara si acestea ?
Daca sterg un utilizator, dispar si posturile acestuia ?
Si trei unde gasesc ce inseamna : permisiuni limitate ?
Dupa upgrade la 2.11 si apoi la 3.07 am urmatoarea problema:
Posturile scrise de vizitatori nu se mai vad, dar se vad raspunsurile membrilor.
Se poate face ceva ca sa apara si acestea ?
Daca sterg un utilizator, dispar si posturile acestuia ?
Si trei unde gasesc ce inseamna : permisiuni limitate ?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: posturi vizitatori
1. Probabil nu mai ai utilizatorul Anonymous ce trebuie recreat: http://www.phpbb.ro/viewtopic.php?f=46&t=16217&p=114874
2. Te intreaba cand stergi utilizatorul daca vrei sa-i pastrezi mesajele.
3. Unde ai gasit "permisiuni limitate"? Despre permisiuni citeste aici si aici
PS. Citeste documentatia phpBB3 si regulamentul forumului
2. Te intreaba cand stergi utilizatorul daca vrei sa-i pastrezi mesajele.
3. Unde ai gasit "permisiuni limitate"? Despre permisiuni citeste aici si aici
PS. Citeste documentatia phpBB3 si regulamentul forumului
-
- Utilizator înregistrat
1. Contul Anonymus exista.
Am invatat ce inseamna disparitia lui acum cativa ani, cand am inceput sa sterg useri direct din tabela. cate 50 o data.
2. Poate !
Dar cum nu aveam captcha deci sub V 2.11, la cati spameri erau eu stergeam userii direct din tabele, in mysql.
3. La permisiuni
Grupuri, VIZITATORI,
Numai ca dupa ce ma "duc", la selecteaza tip dispar vizitatorii si raman celelalte categorii, Admini, Moderatori si Utilizatori.
Iar dedesupt, la "Rol" : Permisiuni limitate.
Scuza ghilimelele, dar am o FOARTE mare suparare pe cei care traduc din engleza, sau care cred ca "nicio" ... e o forma ortografica corecta.
Daca imi raspundeti in cateva ore si va raspund si eu, ... sunt 2 mesaje la acelasi subiect in 24 de ore ?

Am invatat ce inseamna disparitia lui acum cativa ani, cand am inceput sa sterg useri direct din tabela. cate 50 o data.
2. Poate !
Dar cum nu aveam captcha deci sub V 2.11, la cati spameri erau eu stergeam userii direct din tabele, in mysql.

3. La permisiuni

Grupuri, VIZITATORI,
Numai ca dupa ce ma "duc", la selecteaza tip dispar vizitatorii si raman celelalte categorii, Admini, Moderatori si Utilizatori.
Iar dedesupt, la "Rol" : Permisiuni limitate.
Scuza ghilimelele, dar am o FOARTE mare suparare pe cei care traduc din engleza, sau care cred ca "nicio" ... e o forma ortografica corecta.
Daca imi raspundeti in cateva ore si va raspund si eu, ... sunt 2 mesaje la acelasi subiect in 24 de ore ?
- bogdan
1. Link catre forum? Ai un user de test?
2. Doar in cazuri exceptionale se recomanda modificarile direct din SQL.
3. In fereastra respectiva (cu Permisiuni limitate) dai click pe Permisiuni avansate si ai sa vezi in fiecare TAB ce setari sunt (daca ai fi citit ce am scris mai sus ti-ai fi dat seama)
PS:
1) Niciun/nicio se scriu legat atunci cand sunt adjectiv pronomial sau pronume. Nu exista o traducere perfecta. Tocmai de aceea luam in considerare toate sugestiile/recomandarile (foarte clare) in acest subiect
2) Punctul 2 din regulamentul spune clar ca nu ai voie sa scrii 2 mesaje consecutive in acelasi subiect. Daca ti s-a raspuns la un mesaj anterior si ulterior mai adaugi un alt mesaj atunci respecti regulamentul.
2. Doar in cazuri exceptionale se recomanda modificarile direct din SQL.
3. In fereastra respectiva (cu Permisiuni limitate) dai click pe Permisiuni avansate si ai sa vezi in fiecare TAB ce setari sunt (daca ai fi citit ce am scris mai sus ti-ai fi dat seama)
PS:
1) Niciun/nicio se scriu legat atunci cand sunt adjectiv pronomial sau pronume. Nu exista o traducere perfecta. Tocmai de aceea luam in considerare toate sugestiile/recomandarile (foarte clare) in acest subiect
2) Punctul 2 din regulamentul spune clar ca nu ai voie sa scrii 2 mesaje consecutive in acelasi subiect. Daca ti s-a raspuns la un mesaj anterior si ulterior mai adaugi un alt mesaj atunci respecti regulamentul.
-
- Utilizator înregistrat
1. www.dsclex.ro/forumdsclex/
Creaza un user, imi spui care, si il trec la admini ca sa vezi direct.
2. Of fi, dar numai in filme personajul merge mai departe .... dupa ce a terminat gloantele.
In realitate, aduni orice gasesti pe jos ca sa apuci sa treci strada.
3. Imi cer scuze. Tu nu ai citit.
Spuneam ca dispare categoria VIZITATOR si dupa umila mea parere UTILIZATOR nu inseamna VIZITATOR, decat daca afirmam ca merele si perele sunt fructe !
4. Pe privat.
Creaza un user, imi spui care, si il trec la admini ca sa vezi direct.
2. Of fi, dar numai in filme personajul merge mai departe .... dupa ce a terminat gloantele.
In realitate, aduni orice gasesti pe jos ca sa apuci sa treci strada.

3. Imi cer scuze. Tu nu ai citit.
Spuneam ca dispare categoria VIZITATOR si dupa umila mea parere UTILIZATOR nu inseamna VIZITATOR, decat daca afirmam ca merele si perele sunt fructe !
4. Pe privat.
- bogdan
Daca tot te pricepi la SQL, ai verificat daca exista mesajele vizitatorilor in baza de date a forumului?
In legatura cu permisunile: acelea sunt tipuri de permisiuni. Ti-am spus sa citesti despre acestea in documentatia phpBB3: http://www.phpbb.com/support/documentat ... ermissions
In legatura cu permisunile: acelea sunt tipuri de permisiuni. Ti-am spus sa citesti despre acestea in documentatia phpBB3: http://www.phpbb.com/support/documentat ... ermissions
-
- Utilizator înregistrat
Aici .... m-ai prins.
In phpbb_posts nu exista nici un poster_id care in phpbb_topics sa nu aiba asociat la topic_firstpost_id si un nume in topic_firstpost_name.
Rezulta ca lipsa valorii in topic_firstpost_name (adica stergerea uzerului direct in tabela) a dus, prin salvari/restaurari si export/import , la pastrarea numelui postului in phpbb_topics si a raspunsurilor altor useri decat postatorul initial sau la un post gol daca nu i-a raspuns nimeni postatorului initial.
Din 1985 nu am mai citit nici o documentatie (la un program).
O sa citesc ce spui tu si probabil ca o sa revin cu aceiasi problema.
In phpbb_posts nu exista nici un poster_id care in phpbb_topics sa nu aiba asociat la topic_firstpost_id si un nume in topic_firstpost_name.
Rezulta ca lipsa valorii in topic_firstpost_name (adica stergerea uzerului direct in tabela) a dus, prin salvari/restaurari si export/import , la pastrarea numelui postului in phpbb_topics si a raspunsurilor altor useri decat postatorul initial sau la un post gol daca nu i-a raspuns nimeni postatorului initial.

Din 1985 nu am mai citit nici o documentatie (la un program).
O sa citesc ce spui tu si probabil ca o sa revin cu aceiasi problema.

- bogdan
In cazul asta probabil nu poti face mare lucru sa apara mesajele vizitatorilor. In mod normal ar fi trebuit ca aceste mesaje sa aiba asociat id-ul utilizatorului anonymous.
Nu trebuie sa citesti toata documentatia phpBB3 ci doar ce te intereseaza si nu intelegi. Mai sus gasesti si un articol publicat pe phpBB.com ce explica detaliat cum sta treaba cu permisunile.
Nu trebuie sa citesti toata documentatia phpBB3 ci doar ce te intereseaza si nu intelegi. Mai sus gasesti si un articol publicat pe phpBB.com ce explica detaliat cum sta treaba cu permisunile.
-
- Utilizator înregistrat
1. Am citit, m-am lamurit. Sunt dezamagit !
Cine a fost geniul care s-a gandit sa permita banarea lui Anonymus ?
Sau transformarea lui in Fondator, Administrator, Moderator, etc. ?
Sanu imi spui ca la fiecare functie e cod care verifica da nu cumva il faci pe Anonymus = Fondator ?
))
2. Cine a tradus nu este consecvent: ori avem peste tot "Vizitatori", ori avem "Vizitatori Anonimi" !
3. Parerea mea :
Un soft e bun cand nu are nevoie de documentatie pentru utilizare si in special PERSONALIZARE !
Nr. de functii, viteza de lucru, etc, sunt pe locul 3. (daca nu lucrezi la NASA)
4. Un mod pt. imagini salvate in post ? Ca nu am gasit nimic la phpbb.com
Cine a fost geniul care s-a gandit sa permita banarea lui Anonymus ?
Sau transformarea lui in Fondator, Administrator, Moderator, etc. ?
Sanu imi spui ca la fiecare functie e cod care verifica da nu cumva il faci pe Anonymus = Fondator ?

2. Cine a tradus nu este consecvent: ori avem peste tot "Vizitatori", ori avem "Vizitatori Anonimi" !
3. Parerea mea :
Un soft e bun cand nu are nevoie de documentatie pentru utilizare si in special PERSONALIZARE !
Nr. de functii, viteza de lucru, etc, sunt pe locul 3. (daca nu lucrezi la NASA)
4. Un mod pt. imagini salvate in post ? Ca nu am gasit nimic la phpbb.com
- bogdan
Nu stiu in ce masura ti-a reusit tie upgrade-ul de la 2.x. Ar fi trebuit sa testezi serios.
Se pare ca intrebarile tale sunt retorice.
Ai cautat in forum ? S-a mai discutat pe acest subiect:
- viewtopic.php?f=47&t=14541
- viewtopic.php?f=47&t=16122
- viewtopic.php?f=47&t=17095
Se pare ca intrebarile tale sunt retorice.
Aici (la phpbb.ro) sau in general? In general poti permite utilizatorilor sa faca upload dar trebuie sa nu uiti ca spatiul alocat forumului poate creste substantial. Altfel utilizatorii pot folosi un serviciu suplimentar gratuit (ex. Imageshack)mosu scrie:4. Un mod pt. imagini salvate in post ? Ca nu am gasit nimic la phpbb.com
Ai cautat in forum ? S-a mai discutat pe acest subiect:
- viewtopic.php?f=47&t=14541
- viewtopic.php?f=47&t=16122
- viewtopic.php?f=47&t=17095