Salut,as vrea sa stiu cum pot sa aranjez grupurile in legenda dupa rankul pe care il au, de ex: Admin>G.Mod>Mod>Membru>Nou Venit.
Ca mie mi le pune dupa alfabet si se primeste asa:
Legendă: Administratori, Super Membri, Superi Moderatori, Nou veniti, Moderatori, Membri
Aranjeaza grupurilor in legenda dupa rank
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Aranjeaza grupurilor in legenda dupa rank
Instaleaza MOD-ul Legend Repositioning
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7 PL1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Re: Aranjeaza grupurilor in legenda dupa rank
L-am instalat deja de 2 ori dupa totorial..imi da:
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/en/acp/common.php:1)
Daca pun "//" la linia 154,153,152 si 152,ca la astea da greseal ap nu mai apare,dar nush daca e bine asa...
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/en/acp/common.php:1)
Daca pun "//" la linia 154,153,152 si 152,ca la astea da greseal ap nu mai apare,dar nush daca e bine asa...