Moderatori
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: phpbb3
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Moderatori
Nu am moderatori globali decat moderatori simpli. Moderatorul are aceeasi putere pe toate topicurile indiferent daca este selectat moderator sau nu. Cum pot sa-i limitez "puterea" exclusiv pe topicul pe care l-am numit moderator?
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Moderatori
Vezi in permisiunile pentru grupuri. Alegi grupul respectiv apoi modifici/adaugi pentru el permisiuni utilizator/moderator/administrator (ai acolo pentru toate trei).
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
Poti sa fi mai explicit?
De ex nu vreau ca un moderator sa desparta, stearga subiecte decat pe sectiunea unde este el moderator. Nu o pot face de la permisiuni user?
De ex nu vreau ca un moderator sa desparta, stearga subiecte decat pe sectiunea unde este el moderator. Nu o pot face de la permisiuni user?
- Ivan Petre Paul
Ba da, o poti face si de acolo, insa este pe user nu pe grup. Daca ai face-o pe un grup, atunci cand ai introduce in acel grup un membru noi, automat acesta ar primi functiile atribuite grupului respectiv, deci ar fi mai usor asa.
Pentru grupuri, vezi P.A. ---> Utilizatori si grupuri ---> Permisiuni grupuri/Permisiuni forum pentru grupuri ---> Modifica/Adauga permisiuni ---> ai trei optiuni: permisiuni utilizator/moderator/administrator, o alegi pe care vrei sau poti face modificari chiar si in toate ---> bifezi pe Da, Nu sau Niciodata in functie de dorintele tale ---> Aplica permisiuni.
Pentru grupuri, vezi P.A. ---> Utilizatori si grupuri ---> Permisiuni grupuri/Permisiuni forum pentru grupuri ---> Modifica/Adauga permisiuni ---> ai trei optiuni: permisiuni utilizator/moderator/administrator, o alegi pe care vrei sau poti face modificari chiar si in toate ---> bifezi pe Da, Nu sau Niciodata in functie de dorintele tale ---> Aplica permisiuni.
-
- Utilizator înregistrat
Am facut ce mi-ai cerut. Moderatorul, chiar daca nu e trecut la sectiunea respectiva poate sa modifice, sa desparta mesaje, sa vada logo de moderare...etc. Adica ii apare "panoul moderatorului" si pe sectiunile unde nu este moderator.
- Ivan Petre Paul
Panoul moderatorului cred ca ar trebui sa ii apara oricum.
Atunci incearca pe fiecare user permisiunile pentru forum, si pui ca doar in subforum-ul x si y sa poata modifica/sterge s.a.m.d.
Grupul de moderatori globali are acces de modificare/stergere s.a.m.d. pe tot forum-ul.
Atunci incearca pe fiecare user permisiunile pentru forum, si pui ca doar in subforum-ul x si y sa poata modifica/sterge s.a.m.d.
Grupul de moderatori globali are acces de modificare/stergere s.a.m.d. pe tot forum-ul.
-
- Utilizator înregistrat
Am scos functia de moderator global. Am doar moderatori. Jos apare grupul de moderatori scris cu o culoare selectata de mine. Insa la utilizatori inregistrati moderatorii se vad cu aceeasi culoare ca si userii obisnuiti. Cum pot sa-i fac sa se vada in culoarea selectata de mine?
- Ivan Petre Paul
In mod normal si conform regulamenului ar fi trebuit sa folosesti www.phpbb.ro/search.php pentru a cauta mai intai un raspuns, apoi, in caz ca nu gaseai, trebuia sa deschizi un topic nou (probleme diferite = topicuri dierite, ca sa nu le amestecam asa..), dar iti raspund.
P.A. ---> UTILIZATORI SI GRUPURI ---> Administrare grupuri ---> alege grupul ---> Membri ---> Adauga membru ---> scri username-ul membrului acolo, bifezi "Seteaza ca si grup implicit" apoi dai Salvare/Trimite sau ce e acolo.
Spor!
P.A. ---> UTILIZATORI SI GRUPURI ---> Administrare grupuri ---> alege grupul ---> Membri ---> Adauga membru ---> scri username-ul membrului acolo, bifezi "Seteaza ca si grup implicit" apoi dai Salvare/Trimite sau ce e acolo.

Spor!