Buna,
Dupa cum scrie si in descrierea subiectului , atunci cand selectez tab-ul view active topics, apar doar 2 topicuri, care n-au nicio relevanta ... s-au raspuns la ele, insa nu sunt singurele, daca schimb, si selectez mai mult de 3 luni, apar inca vreo 5 ... dar doar atat.
Precizez ca asta se intampla doar dupa ce am facut update-ul la versiunea 3.0.8, alta problema nu am vazut sa existe, doar asta.
Astept eventualele indrumari/sfaturi.
Multumesc anticipat
Problema view active topics
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Problema view active topics
Link catre forum? Ce stil folosesti? Ai actualizat si stilul propriu?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Au fost ceva probleme cu versiunea 3.0.7. Ce setari ai la subforumuri (variabila Display active topics)?
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... TIVETOPICS
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... TIVETOPICS
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Mediu
Da, acolo era problema! Multumesc frumos pentru ajutorul acordat intr-un timp foarte scurt.
Nu stiu cum de nu m-am uitat acolo ... insa ma gandeam ca e de la update cu certitudine .. ma asteptam la ceva mult mai complex
))
Merci inca o data!
O zi buna!
Nu stiu cum de nu m-am uitat acolo ... insa ma gandeam ca e de la update cu certitudine .. ma asteptam la ceva mult mai complex

Merci inca o data!
O zi buna!