problema actualizare

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
senorady
Nou venit
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat

problema actualizare

Mesaj de senorady »

buna
cred ca am facut-o lata ..
aveam instalat phpbb 3.0.7 LC parca si aveam o atentionare ca o aparut o versiune noua si am descarcato zip am ucato pe server unde am dezarhivato
apoi din panelul administratorului am inslatao
mio dat vreo 3 erori si dupa mintea mea necunoscatoare m-am gandit ca tre sa sterg folderul install si l-am sters .. acum forumul este dezastru de dezordonat pot sa ma loghez dar cand vreau sa intru in ACP imi da o eroare precum ca nu exista pe server
exista vreo solutie sau trebuie sa il instalez si so iau de la inceput
forum nu e asa popular si nu are multe posturi deci nu ar fi o problema dar daca s-ar putea ar fi si mai bine
thx
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: problema actualizare

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Daca nu ai MOD-uri instalate, urca din nou pe server fisierul install din ultima versiune phpBB si acceseaza install/database_update.php din browser.
Pune o captura cu eroarea/erorile primite.
Esti sigur ca ai toate fisierele din folderul adm? Fa o comparatie cu arhiva originala phpBB.
Daca nu ai acces in P.A. foloseste STK.
Tine minte sa faci backup inainte de orice modificare majora sau chiar minora.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: problema actualizare

Mesaj de dorin »

senorady scrie:buna
cred ca am facut-o lata ..
aveam instalat phpbb 3.0.7 LC parca si aveam o atentionare ca o aparut o versiune noua si am descarcato zip am ucato pe server unde am dezarhivato
apoi din panelul administratorului am inslatao
mio dat vreo 3 erori si dupa mintea mea necunoscatoare m-am gandit ca tre sa sterg folderul install si l-am sters .. acum forumul este dezastru de dezordonat pot sa ma loghez dar cand vreau sa intru in ACP imi da o eroare precum ca nu exista pe server
exista vreo solutie sau trebuie sa il instalez si so iau de la inceput
forum nu e asa popular si nu are multe posturi deci nu ar fi o problema dar daca s-ar putea ar fi si mai bine
thx
1.Ce pachet ai descarcat, Automatic Update Package ?
2.Probabil din PA ai accesat un link catre folderul install, ai urmat cativa pasi fara sa receptionezi erori ?
3.Ai o salvare la fisiere si baza de date anterioare acestei actiuni ?
4.Ce versiune phpbb aveai inainte de acest incident ?
5.Care era stilul implicit al forumului ?

In mod normal pentru o astfel de actiune te documentezi putin. Daca nu avea multe mesaje si nu ai un backup complet si nici nu stii cu exactitate raspunsul la intrebarile de mai sus, ar trebui sa iei in calcul o instalare noua a phpBB 3.0.8.
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”