Poza: http://i56.tinypic.com/9u6v0k.jpg
Expeditor: OrigiNNaL!
PS: Nu cred ca sunt singurul care a primit acest mesaj !
Isi face reclama in mesaje private
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Isi face reclama in mesaje private
Iti recomand ca data viitoare sa trimiti aceasta reclamatie catre unul dintre moderatori/administratori pentru ca asa dezvolti certuri pe aici..
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Mediu
Nu inteleg la ce certuri te referi! Acest forum are sectiune speciala pentru reclama de ce sa nu primeasca ban ? Crezi ca moare comunitatea phpBB fara 1 om ? Sunt sigur ca nu sunt singurul care a primit acel mesaj .paranormal scrie:Iti recomand ca data viitoare sa trimiti aceasta reclamatie catre unul dintre moderatori/administratori pentru ca asa dezvolti certuri pe aici..
- Ivan Petre Paul
- Nivel phpBB: Experimentat
Da, se pare ca nu ai inteles.
Eu nu am spus ca sa nu primeasca ban, ci am spus ca data viitoare sa nu mai deschizi topicuri cu reclamatii pe forum pentru a nu isca certuri, si ca cel mai bine ar fi ca data viitoare cand ai ceva de reclamat sa ii spui direct unui administrator sau moderator prin MP.
Eu nu am spus ca sa nu primeasca ban, ci am spus ca data viitoare sa nu mai deschizi topicuri cu reclamatii pe forum pentru a nu isca certuri, si ca cel mai bine ar fi ca data viitoare cand ai ceva de reclamat sa ii spui direct unui administrator sau moderator prin MP.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- dorin
- Fost coleg
- Nivel phpBB: Mediu
Utilizatorul a fost sanctionat.