phpBB3 3.0.8 instalare
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Neexperimentat
phpBB3 3.0.8 instalare
Buna,
Hosting-ul unde am domeniu imi ofera posibilitatea prin cPAddon sa instalez phpBB3 3.0.7, dar am vazut ca ultima varianta este 3.0.8.
Cum pot instala aceasta versiunea ? O pot instala eu singur ?
cPAddon am vazut ca creeaza si baza de date, are un script in spate, este un script asemanator sa adaug eu singur in cPAddon install-erul pentru 3.0.8 ?
Hosting-ul unde am domeniu imi ofera posibilitatea prin cPAddon sa instalez phpBB3 3.0.7, dar am vazut ca ultima varianta este 3.0.8.
Cum pot instala aceasta versiunea ? O pot instala eu singur ?
cPAddon am vazut ca creeaza si baza de date, are un script in spate, este un script asemanator sa adaug eu singur in cPAddon install-erul pentru 3.0.8 ?
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: phpBB3 3.0.8 instalare
Poti instala singur phpbb 3.0.8. Gasesti un tutorial AICI

-
- Utilizator înregistrat
Dar imi trebuie ceva de la hosting ? Sau doar access ftp si e de ajuns ?
- Ivan Petre Paul
- Nivel phpBB: Experimentat
Ai citit tutorialul dat de dorin aici?
Iti trebuie posibilitatea de a seta permisiunile pe fisiere/directoare, acces ftp (cont) +baza de date cu user pe care va rula forum-ul.
Iti trebuie posibilitatea de a seta permisiunile pe fisiere/directoare, acces ftp (cont) +baza de date cu user pe care va rula forum-ul.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
Merci, foarte explicativ tutorialul.
La DSN scriu localhost, indiferent ca-l instalez pe server ?
Dupa ce sterg install directory, cum mai accesez acel control panel ?
Baza de date trebuie sa fie una noua, sau pot folosi una deja existenta ?
La DSN scriu localhost, indiferent ca-l instalez pe server ?
Dupa ce sterg install directory, cum mai accesez acel control panel ?
Baza de date trebuie sa fie una noua, sau pot folosi una deja existenta ?
- Ivan Petre Paul
Incearca localhost, in majoritatea cazurilor asa este.simi_id scrie: La DSN scriu localhost, indiferent ca-l instalez pe server ?
Dupa accea ai in footer (jos, in cazul temelor prosilver sau subsilver) pe toate paginile legatura [ Panoul administratorului ]. Dai click pe acel link si te redirectioneaza catre P.A.simi_id scrie: Dupa ce sterg install directory, cum mai accesez acel control panel ?
Poti folosi una existenta, insa in ea sa nu existe tabele cu prefixul phpbb_, adica sa nu mai fi fost instalat phpBB pe ea inainte.simi_id scrie: Baza de date trebuie sa fie una noua, sau pot folosi una deja existenta ?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
Am inteles ... merci.
1. Un tutorial de uninstall nu este in caz ca ceva merge prost ? Dar un unistall total inclusiv remove user, db, forum, fisere, etc ... sa fie curat ca inainte.
2. Cum e de recomandat a se instala mai bine ... din Site Software sau manual ?
3. Daca instalez acum 3.0.8 si mai tarziu apare 3.0.9 pot face numai upgrade dar sa pastreze useri, mesaje, etc ?
4. Daca imi schimb hostingul pot face back-up la forum, cu tot cu useri, mesaje ?
5. Cum pot face ca un user ce se autentifica pe site, sa aiba acces la mai multe servicii ce necesite autentificare, inclusiv forum ? Adica sa fie numai un singur user/pass per site.
Merci inca o data
1. Un tutorial de uninstall nu este in caz ca ceva merge prost ? Dar un unistall total inclusiv remove user, db, forum, fisere, etc ... sa fie curat ca inainte.
2. Cum e de recomandat a se instala mai bine ... din Site Software sau manual ?
3. Daca instalez acum 3.0.8 si mai tarziu apare 3.0.9 pot face numai upgrade dar sa pastreze useri, mesaje, etc ?
4. Daca imi schimb hostingul pot face back-up la forum, cu tot cu useri, mesaje ?
5. Cum pot face ca un user ce se autentifica pe site, sa aiba acces la mai multe servicii ce necesite autentificare, inclusiv forum ? Adica sa fie numai un singur user/pass per site.
Merci inca o data
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Mediu
1. Nu exista dar dezinstalarea e simpla. Stergi din FTP toate fisierele/directoarele forumului si stergi toate tabelele forumului (cele cu prefixul standard phpbb_)din baza de date.
2. Manual
3. Poti face upgrade. Trebuie doar sa retii ca phpBB dispune de un script care iti actualizeaza doar stilurile standard (proSilver si subSilver2). Daca folosesti alt stil trebuie sa ti-l actualizezi singur (baza de date si restul de fisiere vor fi insa actualizate de script).
4. Da. Fie din Panoul administratorului fie din cPanel (phpMyAdmin). Cauta in forum ca s-a mai discutat
5. Trebuie integrat sistemul de autentificare cu alte module (exista deja bridge-uri pt MediaWiki, Coopermine, 7images, Wordpress, ...). Altfel trebuie sa creezi tu un script de integrare.
2. Manual
3. Poti face upgrade. Trebuie doar sa retii ca phpBB dispune de un script care iti actualizeaza doar stilurile standard (proSilver si subSilver2). Daca folosesti alt stil trebuie sa ti-l actualizezi singur (baza de date si restul de fisiere vor fi insa actualizate de script).
4. Da. Fie din Panoul administratorului fie din cPanel (phpMyAdmin). Cauta in forum ca s-a mai discutat
5. Trebuie integrat sistemul de autentificare cu alte module (exista deja bridge-uri pt MediaWiki, Coopermine, 7images, Wordpress, ...). Altfel trebuie sa creezi tu un script de integrare.
-
- Utilizator înregistrat
Merci pentru explicatii.
Nu ma pricep la linux si credeam ca la uninstall daca sterg la mana sa nu ramana ceva prin ... "registri" sau fisiere prin alte parte in afara de /forum.
Nu ma pricep la linux si credeam ca la uninstall daca sterg la mana sa nu ramana ceva prin ... "registri" sau fisiere prin alte parte in afara de /forum.
-
- Utilizator înregistrat
Daca instalez forum din cPanel -> Site Software ... la baza de date cand ma intreaba prefixul, indiferent de ce i-as scrie acolo el tot cum o are default o creeaza "pp31".
E vre-un bug de la cPanel, de la server sau fac eu ceva gresit ? Ca ma jucam si faceam niste teste si am observat asta.
E vre-un bug de la cPanel, de la server sau fac eu ceva gresit ? Ca ma jucam si faceam niste teste si am observat asta.