phpBB3 3.0.8 instalare
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: phpBB3 3.0.8 instalare
Noi iti recomandam sa-l instalezi manual. Altfel daca ai probleme cu cPanel ia legatura cu cei de la hosting.
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
La prefixul pentru tabelele phpBB este de preferabil sa specifici phpbb_.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Neexperimentat
Manual am inceput sa-l instalez, dar recomandati-mi un client de ftp, ca total commander tot imi intrerupe transferul si nu inteleg de ce, si nu urca toate fisierele.
La crearea bazei de date am creat domeniu_phpbb, unde sa mai pun prefixul phpbb_ ?
La crearea bazei de date am creat domeniu_phpbb, unde sa mai pun prefixul phpbb_ ?
- bogdan
Un client FTP: Filezilla
Citeste tutorialele de instalare care sunt destul de clare:
- knowledge/kb_show.php?id=134
- knowledge/kb_show.php?id=61
Daca mai ai intrebari mai intai cauta in forum si apoi intreaba daca mai e cazul.
Citeste tutorialele de instalare care sunt destul de clare:
- knowledge/kb_show.php?id=134
- knowledge/kb_show.php?id=61
Daca mai ai intrebari mai intai cauta in forum si apoi intreaba daca mai e cazul.
-
- Utilizator înregistrat
M-am uitat pe ambele si intr-unul arata MySQL with MySQLi extenstion iar in celalalt MySQL simplu, care dintre cele doua sa aleg ?
- bogdan
MySQLi e mai nou - e de preferat.
-
- Utilizator înregistrat
Buna,
Am parcurs toti pasii din tutorial cu success mai putin la urma unde ma intreaba folerul de instalare, si default e phpBB3, exact cum e directorul de instalare care e in arhiva, dar eu i-am specificat forum, ca sa fie domeniu.com/forum, dar nu mi-a creat nici un forum, tot phpBB3 trebuie sa dau. Cum procedez acum sa il mut in forum ?
Am parcurs toti pasii din tutorial cu success mai putin la urma unde ma intreaba folerul de instalare, si default e phpBB3, exact cum e directorul de instalare care e in arhiva, dar eu i-am specificat forum, ca sa fie domeniu.com/forum, dar nu mi-a creat nici un forum, tot phpBB3 trebuie sa dau. Cum procedez acum sa il mut in forum ?
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Creezi anterior in radacina domeniului un folder forum, unde vei urca prin FTP continutul pachetului de instalare, respectiv tot ce exista dupa dezarhivarea pe local in folderul phpBB3.
Apoi accesezi in browser adresa domeniul_tau/forum/install si urmezi pasii descrisi in tutorial.
Apoi accesezi in browser adresa domeniul_tau/forum/install si urmezi pasii descrisi in tutorial.
-
- Utilizator înregistrat
1. Am inteles merci, daca dau acum rename din phpBB3 in forum nu merge ?
2. Si totusi atunci optiunea aia e Script path ce face, ca vad ca in Admin CP este /forum ?
3. Acum ca sa sterg totul sa ramana curat, sterg baza de date, userul bazei de date si folderul phpBB3 si o iau de la capat ? Sau trebuie sa mai sterg si altceva sa nu ramana de la ce am instalat acum ?
2. Si totusi atunci optiunea aia e Script path ce face, ca vad ca in Admin CP este /forum ?
3. Acum ca sa sterg totul sa ramana curat, sterg baza de date, userul bazei de date si folderul phpBB3 si o iau de la capat ? Sau trebuie sa mai sterg si altceva sa nu ramana de la ce am instalat acum ?
- bogdan
1. Merge dar trebuie sa-ti actualizezi si setarile din tabela phpbb_config sau poti sa intri in Panoul administratorului si aplici modificarile la setarile forumului dupa care redenumesti directorul
2. Setarea include calea catre forum. Ar trebui sa urmezi intocmai pasii de instalare. Procedura e simpla.
3. Ti-am explicat deja: http://www.phpbb.ro/viewtopic.php?p=121297#p121297
2. Setarea include calea catre forum. Ar trebui sa urmezi intocmai pasii de instalare. Procedura e simpla.
3. Ti-am explicat deja: http://www.phpbb.ro/viewtopic.php?p=121297#p121297