de la ce poate sa fie?
Problema adm.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Problema adm.
Am o problema cu Administrator Control Panel, am instalat quick reply, top five, AJAX Chat, din care doar chatu merge, am vrut sa intru azi in adm si mi-a aparut problema asta:

de la ce poate sa fie?
de la ce poate sa fie?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Problema adm.
Cine stie? Instaleaza MOD-urile unul cate unul si testeaza.
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Ai incercat un refresh pe pagina? Si eu am avut o problema aproximativ similara (excluzand punctul cu MOD-urile) si cu un refresh am rezolvat.
Curata si cookie-ul browserului si incearca iar.
Curata cache-ul forum-ului cu Support Toolkit si incearca din nou.
Daca MOD-urile instalate nu au cerut modificari asupra fisierelor din P.A. (din directorul adm), atunci fa o suprascriere a acestor fisiere.
Curata si cookie-ul browserului si incearca iar.
Curata cache-ul forum-ului cu Support Toolkit si incearca din nou.
Daca MOD-urile instalate nu au cerut modificari asupra fisierelor din P.A. (din directorul adm), atunci fa o suprascriere a acestor fisiere.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Daca folosesti phpbb 3.0.7 - 3.0.8 nu mai ai nevoie de quick reply, exista deja integrat in functionalitatile phpbb.
Eu nu vad imaginea de care vorbesti, de aceea de fiecare data insist sa descrieti in cuvinte problemele pe care le aveti. Vad ca pentru unii este destul de greu
Eu nu vad imaginea de care vorbesti, de aceea de fiecare data insist sa descrieti in cuvinte problemele pe care le aveti. Vad ca pentru unii este destul de greu