Problema cu scriptul de ninsoare (?!)

Discuţii libere referitoare la forumul phpBB şi comunitatea phpBB Romania.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
r0xi
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat

Problema cu scriptul de ninsoare (?!)

Mesaj de r0xi »

Hai sa-ti arat domnule Moderator, cum iti proceseaza Procesorul din cauza la acest script "snow pe forum"

Uita-te aici

Daca nu se vede uita-te aici

[youtube]http://www.youtube.com/watch_popup?v=CL ... E&vq=small[/youtube]

Ca sa nu fie offtopic -> scoateti chestia asta cu Ninsoare dupa forum ca rupe pc in 2

Este valabil pentru toti care au forumuri site-uri si vor sa-si puna acest script
Ultima oară modificat 12-Dec-2010, 17:19:42 de către Ivan Petre Paul, modificat 1 dată în total.
Motiv: am modificat titlul deoarece nu era nevoie sa dai un astfel de titlu lipsit de inspiratie in comparatie cu tema topicului
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: paranormal

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Apreciez faptul ca ai venit cu o "dovada" pentru a-ti sustine cauza.
In al doilea rand nu trebuie sa ma tratezi cu "domnule" sau cu "Moderator" cu "M" mare, caci sunt un om obisnuit, nu am nimic in plus fata de tine la capitolul asta.
Din pacate, "dovada" ta nu imi schimba cu nimic parerea despre ce am spus in topicul celalalt.
Folosesc IE 8 si nu am absolut deloc probleme nici un phpbb.ro si nici cu forum-ul meu.
Intradevar scriptul folosit de forum-ul meu poate ingreuna putin browserul (voi schimba niste parametri cand voi avea timp), insa in IE 8 nu am avut si nici nu am aceasta problema.

Daca privesti mai atent, vei observa ca rezultatul din videoclipul tau este acelas si pentru alte site-uri, nu doar pentru phpbb.ro, inclusiv si pentru google.ro (am testat personal si te rog sa testezi si tu).
Din contra, in yahoo mail de exemplu, imi creste "chestia verde" pana la 97%, deci?!..
Oricum, felicitari pentru decizie!

P.S. - mie phpbb.ro imi mareste procentul la 14% :)
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
r0xi
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat

Mesaj de r0xi »

aveam procesorul la 12 % ... din cauza ca faceam record video , eu ti-am demonstrat problema cu scriptu asta ca e degeaba ca sa schimbe lumea PC-uri :)) dupa ce se ard prea tare
+ scriptul mi l-a urcat la 60 %
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

Nu se "arde" nimeni.
Sunt aplicatii care ruleaza pe Windows (sau alte S.O.) care forteaza si mai mult decat 70% procesorul, si nu sunt probleme. Sunt pagini web care cresc procentul peste 70% si tot la fel. Poate se misca mai incet, normal, imagini multe, reclame s.a.m.d. care ingreuneaza site-ul, insa nu sunt probleme. :)
Mistiq
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8

Mesaj de Mistiq »

E adevarat ca scriptul acesta face probleme, mie cel putin cateodata imi blocheaza unele aplicatii.
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

Daca se dovedeste ca scriptul poate fi o problema pentru utilizator, atunci voi propune personal sa fie inlaturat de pe forum.
Va spun sincer ca eu nu am intampinat pana acum nici un fel de problema, dar nici nu sustin ca nu poate creea probleme.
Desigur, poate fi o problema si faptul ca procesorul utilizat este slab si nu poate duce prea mult.
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

Rog toti utilizatorii forum-ului phpbb.ro sa raporteze aici orice problema aparuta in timpul utilizarii acestui forum.
Multumesc!
dorin
Fost coleg
Nivel phpBB: Mediu

Re: Problema cu scriptul de ninsoare (?!)

Mesaj de dorin »

Este complet falsa aceasta "problema" ! Cauta putin pe Google si documenteaza-te ce este server side/client side. Ca sa o scurtam, scriptul ruleaza pe server si nu pe PC-ul tau, asa ca nu scriptul este cauza.

O eventuala crestere a gradului de utilizare a procesorului ar putea fi data cresterea gradului de utilizare a placii video.
visualstorm
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.12
Nivel php: Mediu

Mesaj de visualstorm »

In mod evident pentru cine este afectat de ninsoare :mrgreen: exista posibilitatea sa dezactiveze JavaScript din browser, desi asta va afecta si alte functionalitati ale forumului (ferestre popup, etc).
Dezvoltatorul unui forum face tot ce-i sta in putinta pentru a multumi majoritatea utilizatorilor, pentru ca niciodata nu va reusi sa gaseasca solutia de a-i face fericiti pe toti.
Maine va veni unul care sa sustina altceva, ca vrea fulgii pentagonali. Am convingerea ca peste 90% din cei care intra aici administreaza un forum phpbb si ar trebui sa se gandeasca la faptul ca si ei pot fi pusi la zid de utilizatorii proprii, lucru mai putin placut. Fiti mai dulci, vin sarbatorile!
Mistiq
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8

Mesaj de Mistiq »

Da, doar ca la mine se blocheaza messengerul cat timp este deschis phpbb.ro. :))
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre phpBB”