Problema admin panel

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Problema admin panel

Mesaj de bogdan »

Ciudat mod de exprimare ai. Oricum daca ai fi deschis fisierul \includes\acp\acp_board.php ai fi gasit acolo toate variantele pentru variabila in cauza.

Varianta pentru inregistrare (configurari inregistrare utilizator) este registration si este la fel la toate forumului. Nu stiu de ce nu ti-ai instalat un forum de test pe local ca sa-ti satisfaci aceasta curiozitate.
Allex
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de Allex »

Thx Bogdan, ai dreptate, ar trebui sa instalez un forum pe local. Din pacate inlocuirea manuala nu a functionat, (imi da o eroare-"Module not accessible"). Mai trebuie sa studiez problema, oricum nu-mi dau seama cum sa fi aparut problema asta deoarece nu am modificari pt ca nu prea ma pricep.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

Adica nu ai modulul respectiv? E posibil sa-ti lipseasca anumite fisiere de aceea ti-as recomanda sa urci pe server toate fisierele originale 3.0.7 (mai putin config.php).

Verifica si daca exista modulul Configurări înregistrare utilizator si daca este activat folosind Panoul administratorului -> Sistem -> Modul administrare -> Panoul administratorului -> General -> Configurare forum -> Configurări înregistrare utilizator
Allex
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de Allex »

Salut Bogdan,
Abia acum am reusit sa-mi fac vreme sa verific ce mi-ai indicat si ai dreptate modulul respectiv era configurat aiurea si ma ducea la mesaje private.
Iti multumesc mult.
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”