Cum şterg linia
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.10
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Cum şterg linia
Atunci tu ce mai cauti pe acest forum?dece intrebi cum se face aia,asta etc?daca chiar esti asa destept..sau numa vrei sa pari!
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Nu este vorba de, deşteptătură, ci de cunoştinte, dacă spui tu că nu am, asta e alteceva.
Încă mai postez pe forum, pentru că sunt "membri" care mai ajuta, şi care sunt oameni, nu milogi(...).
De ce nu înveţi ?
Vrei ca totul să îţi fie întins pe tavă ?
Încă mai postez pe forum, pentru că sunt "membri" care mai ajuta, şi care sunt oameni, nu milogi(...).
De ce nu înveţi ?
Vrei ca totul să îţi fie întins pe tavă ?
Cod: Selectaţi tot
Nu mă contacta, că nu te ajut.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.10
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Acest site este facut exact pentru acest lucru:pentru ai ajuta pe cei care nu stiu prea multe!
Ca doar asa invata omu..intreband cum se face aia/asta!Doar ca na..unii in loc sa ajute..se mandresc cu ce stiu ei si cat stiu!acum asta eh
Ca doar asa invata omu..intreband cum se face aia/asta!Doar ca na..unii in loc sa ajute..se mandresc cu ce stiu ei si cat stiu!acum asta eh

- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
Sufletel, îţi recomand să părăseşti această conversaţie deoarece utilizatorul Ionut26 nu ştie ce înseamnă cuvântul "maturizare".
Te voi ajuta eu în ceva timp să îţi rezolvi problema, aşa cum îmi permite timpul. (sunt şi eu om, nu pot sta numai în faţa calculatorului).
Îţi dau dreptul de a deschide un topic nou pe acest subiect dacă mai ai nevoie, pentru că eu îl voi închide pe acesta.
Topic închis!
Te voi ajuta eu în ceva timp să îţi rezolvi problema, aşa cum îmi permite timpul. (sunt şi eu om, nu pot sta numai în faţa calculatorului).
Îţi dau dreptul de a deschide un topic nou pe acest subiect dacă mai ai nevoie, pentru că eu îl voi închide pe acesta.
Topic închis!
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro