Blank forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Blank forum
Salut.Azi dimineata,forumul mergea perfect,dar dupa-amiaza ,dintr-o data a ramas pagina alba si nu s-a mai schimbat. Am sters cache dar la fel.Precizez ca era ultima versiune.
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Blank forum
Salutare!
Citeşte viewtopic.php?f=45&t=13191.
Citeşte viewtopic.php?f=45&t=13191.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
URL forum: http://profifaleague.ro/forum
Versiunea phpbb 3.0.8
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie ?: E instalat de 2 luni,upgrade de cand a aparut ultima versiune.
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare?: Nu,nu am avut nevoie.
MODurile instalate: Top Five
De cand a aparut problema semnalata ?: In urma cu 14-15 ore
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput): Cat de cat,stiu sa umblu cu el si cu ce se mananca,dar doar la nivel de incepator,cat sa ma pot descurca.
Versiunea phpbb 3.0.8
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie ?: E instalat de 2 luni,upgrade de cand a aparut ultima versiune.
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare?: Nu,nu am avut nevoie.
MODurile instalate: Top Five
De cand a aparut problema semnalata ?: In urma cu 14-15 ore
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput): Cat de cat,stiu sa umblu cu el si cu ce se mananca,dar doar la nivel de incepator,cat sa ma pot descurca.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Mediu
Ai verificat daca ai fisierele pe server (FTP)? Compara fisierele pe care le ai cu cele din arhiva originala (dupa nume) si vezi daca iti lipseste ceva.
Ai un backup la forum? In caz ca trebuie restaurat.
Ai un backup la forum? In caz ca trebuie restaurat.
-
- Utilizator înregistrat
Fisierele sunt pe ftp,si am un backup dar are 2-3 saptamani vechime.
Cei de la host mi-au zis ca au facut update la apache. Si am observat ca mai multi cumparatori de la acea firma au aceasta problema. Stiti de la ce ar putea fi?
Cei de la host mi-au zis ca au facut update la apache. Si am observat ca mai multi cumparatori de la acea firma au aceasta problema. Stiti de la ce ar putea fi?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Mediu
Daca sunt si altii de pe acelasi server cu acceasi problema atunci tu nu poti face nimic. Pot fi multe cauze (serverul web, interpretatorul PHP, ...)
Asteapta sa-si rezolve ei problemele sau muta-ti forumul la un hosting mai serios.
Asteapta sa-si rezolve ei problemele sau muta-ti forumul la un hosting mai serios.
-
- Utilizator înregistrat
Sincer,nu ma contactat nimeni de la host sa-mi rezolva problema.
Am editat singur config.php si am pus mysql in loc de mysqli si acum totul este bine.
Multumesc de ajutor.
Am editat singur config.php si am pus mysql in loc de mysqli si acum totul este bine.
Multumesc de ajutor.