Probleme instalare

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
coco
Nou venit
Versiune: 3.0.8
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat

Probleme instalare

Mesaj de coco »

Buna,
In primul rand imi cer scuze daca am gresit sectiunea sau daca s-a mai discutat despre aceasta problema (eu am cautat si nu am gasit)
Cum pot instala forumul pe domeniul propriu? Pt. a-l instala am urmat pasii: am descarcat programul (3.0.8), am intrat in panoul de administrare, am creat baza de date si utilizator (am urmat toti pasii acolo) si la upload m-am blocat. Pt. upoad m-am dus la "file manager" si am urcat fisierele si pe "web root" si pe "public ftp root", dar, dupa upload, cand dau sa intru pe site imi apare optiunea de instalare a forumului (site-ul devine inexistent). Imi puteti spune careva, va rog frumos, cum sa procedez? Daca imi raspundeti, v-as ruga sa imi explicati pas cu pas pt. ca sunt incepator ;)
Dupa ce am vazut ca nu ma descurc asa, am deschis un subdomeniu si am incercat asa, si merge. Problema ar fi ca eu vreau ca forumul sa fie accesat direct din meniul site-ului, fara ca sa mai pun un link inextetic intr-o pagina, sau se poate obtine vreun cod pe care il pot introduce in pagina care sa deschida forumul acolo? Daca exista, de unde il pot lua?

Multumesc anticipat pentru ajutor!
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Probleme instalare

Mesaj de dorin »

1.Sterge fisierele din web root si din public ftp root.
2.Creaza un folder in web root numit "forum"
3.Urca prin clientul tau FTP sau File Managerul din cPanel fisierele din pachetul de instalare phpBB in folderul "forum".
4.Pentru a initia procesul de instalare, navigheaza catre domeniultau.com/forum.
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”