Newby,problema forum

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
spany
Utilizator înregistrat
Versiune: 310
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Newby,problema forum

Mesaj de spany »

Sal tuturor!
Am o problema....am instalat de curand un forum pt. teste :mrgreen: primul meu forum,am urmat exact pasii descrisi pt. instalare,atributele,forumul a aparut

http://spany.xhost.ro/forum/

dar..nu imi apar functiile de nou topic,edit topic,subiect nou etc. unde am gresit? multumesc frumos pt. raspuns.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat

Re: Newby,problema forum

Mesaj de bogdan »

Eu le vad ca si vizitator. Inca mai persista problema?
spany
Utilizator înregistrat
Versiune: 310
Nivel phpBB: Mediu

Re: Newby,problema forumodificat tot din admin panel ca limb

Mesaj de spany »

Am reusit intr_un final,multumesc! problema era din setari,am instalat limba romana pe forum conform indicatiilor de aici de pe acest forum care este exceptional din punct de vedere a informatiilor si multumesc pe aceasta cale tuturor celor ce isi pierd timpul pentru a posta lucruri utile,deci,dupa cum spuneam era din setari,am instalat limba romana,am dat atributele necesare,am dat instal din admin panel dar...am gresit ceva,am modificat tot din admin panel ca limba sa fie ro,total gresit,dupa modificarea aceasta aveam problema mai sus mentionata,am revenit si am introdus limba uzuala,engleza,apoi din user panel am modificat limba in ro si acum e ok. multumesc!
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”