Cod casetă siguranţă descărcare, incomplet

Discuţii libere referitoare la forumul phpBB şi comunitatea phpBB Romania.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
1960
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Cod casetă siguranţă descărcare, incomplet

Mesaj de 1960 »

Salutare !

Am încercat să descarc DownloadAutoMOD - Română 1.0.0.RC3, iar imaginea cu cifre / litere de siguranţă, după ce am tasta, m-a avertizat că nu este corectă.
Am repetat încă o dată, şi încă odată operaţia, acelaşi rezultat.
Am descărcat imaginea în pc, şi am avut surpiza să constat că, în paginile de download, caseta de siguranţă arată la fel, oriunde, lipsind ultima cifră / literă.
Asta, în IE 8.
Poate în alte browsere e ok, eu mă refer strict la IE.
Mai jos, o captură a aceleiaşi casete, direct din forum, apoi, după descărcarea în pc.

Aşa apare caseta, în paginile de download:
Imagine

Aşa ar trebui să arate, pentru a putea scrie codul complet:
Imagine

Se văd foarte clar diferenţele de lungime şi număr de caractere din ea.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Cod casetă siguranţă descărcare, incomplet

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Probabil o fi vreun bug şi MOD-ul nu este compatibil 100% cu IE 8, dar cred că se poate rezolva/corecta greşeala şi din fişier.
Ar trebui anunţat autorul a Hotschi Download MOD.
Până la o rezolvare poţi folosi un alt browser pentru download.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
1960
Utilizator înregistrat

Mesaj de 1960 »

Nu am folosit şi nu voi folosi alt browser, niciodată, în afara celui implicit al sistemului.
Fiecare cu ce a "crescut" pe net. Mulţumesc de sugestie, totuşi.
Ca un fapt divers, acea casetă, este activată şi la mine, dar se vede complet, la fel, în n siteuri, pe unde există această casetă, deci e ceva local, aici.
Când voi avea timp mă voi uita în setările din forumul meu, e posibil ca această casetă să aibă nişte setări de L şi h, ori, poate tema.
Chiar de aş vrea să îl anunţ eu, ar fi imposibil, nu vorbim aceeaşi limbă.
Eu v-am sesizat, mai departe, administratorii pot vedea care este problema - locală ori din alte cauze.
Exclud ca motiv, browserul IE, deoarece acest lucru se întâmplă doar aici.
Mai vorbim mâine.
Numai bine.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

Nu este vorba doar de phpbb.ro ci şi de altele. Ex. http://paranormal-phpbb.dap.ro/downloads.php.
Probabil este vorba de ceva din ultima versiune a acestui MOD, şi anume 6.4.5.
În orice caz, am observat că o reîmprospătare a paginii a rezolvat problema, pe lângă faptul că nu întotdeauna imaginile sunt afişate incorect.
1960
Utilizator înregistrat

Mesaj de 1960 »

Ok, atunci lăsaţi-o aşa cum este, se pare că sunt singurul de aici care are această problemă.
Nu stau să instalez alte browsere, e posibil să fie la fel, datorită modului, cu refresh nu s-a rezolvat nimic, am omis să specific că am folosit şi metoda aceasta...
În privinţa casetei, îmi cer scuze, am făcut o confuzie cu cea de la înregistrarea în forum.
Problema rămâne, la cea de download, doar că am făcut o comparaţie greşită. Mea culpa.
Dacă nu-i un secret, se poate să îmi dai linkul MOD-ului, ori numele său original, nu al altui forum unde este aceeaşi problemă?
În altă ordine de idei, mă gândeam că comunitatea php, în întregul ei, este interesată în a da atenţie sesizărilor şi a corecta bugurile apărute, aşa cum se corectează şi greşelile din forum.
Ceea ce am sesizat, nu am sesizat ca "moft personal", ci cu gândul că ne ajută pe noi, toţi, de oriunde am fi.
Aţi putea să transmiteţi mai departe problemele de acest gen, către autor/autori, pentru a remedia aceştia erorile?.Când se poate, desigur.
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

1960 scrie:Dacă nu-i un secret, se poate să îmi dai linkul MOD-ului, ori numele său original
Este vorba de downloads.php?view=detail&df_id=27.
1960 scrie:În altă ordine de idei, mă gândeam că comunitatea php, în întregul ei, este interesată în a da atenţie sesizărilor şi a corecta bugurile apărute, aşa cum se corectează şi greşelile din forum.
Bugul nu ţine de phpbb.ro, este un bug din MOD-ul respectiv care nu a fost creat de phpbb.ro. Sunt sigur că bogdan deja a luat legătura cu autorul MOD-ului.
1960
Utilizator înregistrat

Mesaj de 1960 »

Mulţumesc! Acolo, sunt invizibile două caractere :
Am lipit capturile pentru a se vedea mai clar diferenţa.
Imagine
Reîmprospătare, am folosit şi aici.
Poate fi şi din cauza lăţimii temei forumului ?
Pe o temă cu lăţimea de 96 - 98 % ar putea să meargă?
O să instalez şi eu de curiozitate, să vedem ce face pe prosilver.
Observ că foarte multe add-uri sunt realizate doar pe baza acesteia şi a subsilver2
Nu am spus că ţine de php.ro, comunitatea este vastă, pe toate continentele, problema ţine de această comunitate.
Nu mă înţelege greşit, nu acuz php.ro de ceva, nu mă refer la administratorii vreunui forum, în mod special, poate am ales greşit termenul, mă refeream la cei ce au puterea de a schimba orice în platforma php, creatorii acesteia.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

Am semnalat problema autorului. El zice ca nu are probleme pe IE.

In schimb folosind link-ul de mai sus, eu am probleme pe IE dar nu pe Firefox deci latimea nu ar fi un motiv. Altfel nu ar merge pe niciun browser.
1960
Utilizator înregistrat

Mesaj de 1960 »

Destul de ciudat. vând în vedere că IE este încă cel mai folosit browser, după unii, e destul de neplăcut.
Iar să fi obligat să lucrezi cu alt browser, pentru că nu merge o aplicaţie în IE, e ca şi cum ai fi constrâns.
Ca şi cum aş fi obligat să folosesc linux în loc de windows...
Continui să cred că este un bug mic, o virgulă, un spaţiu. Care se va găsi. Mai vedem.
1960
Utilizator înregistrat

Mesaj de 1960 »

Salut !
Văd că de câteva zile s-a rezolvat cu acea casetă, acum este vizibilă în întregime.
Ce a fost, până la urmă ?
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre phpBB”