Problema Automod si Last topic title

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
w3ballance
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Problema Automod si Last topic title

Mesaj de w3ballance »

Salutare,

Am instalat phpbb, ultima versiune 3.0.8 dupa care am instalat si automod-ul, tot ultima versiune si a trebuit sa iau si umil, la fel ultima versiune. Asta ca sa stiti despre ce vb.

Acum mi-am pus tema Avalon, tema din phpbb, i-am facut niste modificari, dar nu foarte mari dupa care am instalat Last topic title. Problema era ca nu mergea de nici un fel, am cautat pe forum, am sters cache, am sters tot, l-am dezinstalat, l-am instalat inapoi si nimic, nu are nici un efect.

Am zis hai ma nene sa postez sa caut solutie, dupa care m-am gandit sa reinstalez forumul si automod-ul si jump cu last topic title. Rezultat ? La fel, nu-mi apare de nici un fel, ba mai mult....

O data ce instalez Automod-ul, mie imi apare in felul urmator (de fiecare data cand il instalez) : http://img291.imageshack.us/f/42653113.jpg . Deci imi apare "ACP_CAT_MODS", in loc de Automod.
Data trecuta ma apucasem de alt proiect si dupa am reluat cu phpbb si am observat ca din numele "ACP_CAT_MODS" s-a schimbat in Automod si mi-a mai aparut si modurile instalate.... :?:

Nu vreau sa stiu de ce s-a schimbat ACP_CAT_MODS in Automod, ca nu prea ma intereseaza, dar ma intreb cum fac sa se schimbe din prima si sa vad si modurile instalate ? Daca va uitati in poza de mai sus eu am Automod-ul instalat + Last topic title.... iar eu nu am configurari pentru moduri si last topic title in continuare nu merge.

Sper ca n-am limba de lemn si m-ati inteles. As vrea sa ma ajutati si pe mine va rog.... De abia am reinstalat forumul si nu ma mai apuc nimic pana nu rezolv cu cele 2 prbl. Multumesc.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Problema Automod si Last topic title

Mesaj de bogdan »

w3ballance scrie:Nu vreau sa stiu de ce s-a schimbat ACP_CAT_MODS in Automod, ca nu prea ma intereseaza,
Din cauza ca tu ai forumul in romana si nu ai pus pe server fisierele de limba romana ale AutoMOD-ului: downloads.php?view=detail&df_id=24
w3ballance scrie:dar ma intreb cum fac sa se schimbe din prima si sa vad si modurile instalate ? Daca va uitati in poza de mai sus eu am Automod-ul instalat + Last topic title.... iar eu nu am configurari pentru moduri si last topic title in continuare nu merge.
Cum adica sa se schimbe din prima? Ce/cine/cum sa se schimbe?
w3ballance
Utilizator înregistrat

Mesaj de w3ballance »

Bun. Cum fac sa-l pun in romana ?
Pai dupa ce instalez automod-ul, nu ar trebui sa vad configurarile pentru modurile instalate ? Eu nu vad !
Si a treia chestie ar fi, de ce nu-mi merge last topic title....
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de Ivan Petre Paul »

w3ballance scrie:Bun. Cum fac sa-l pun in romana ?
Descarci fişierele de limba română de la adresa downloads.php?view=detail&df_id=24, deschizi clientul FTP şi încarci fişierele conţinutul arhivei descărcate în rădăcina forumului phpBB.
w3ballance scrie:Pai dupa ce instalez automod-ul, nu ar trebui sa vad configurarile pentru modurile instalate ? Eu nu vad !
Ar trebui să vezi MOD-urile instalate cu AutoMOD, nu şi configurările acestora, doar legături de Instalare şi Dezinstalare MOD-uri.
Un MOD crează automat o pagină de administrare nouă în P.A. (numit modul) în cazul în care MOD-ul este un pic mai avansat, sau va trebui ulterior să activezi tu manual modulele, însă acest lucru este valabil pentru MOD-urile instalate manual, nu cu AutoMOD.
Un MOD care ţine o astfel de statistică cu MOD-urile instalate este downloads.php?view=detail&df_id=36 cu fişierele de limba română la adresa downloads.php?view=detail&df_id=35. MOD-ul ţine o listă cu MOD-urile instalate şi versiunile acestora şi totodată te atenţionează când sunt versiuni noi ale MOD-urilor instalate. Totuşi, nu toate MOD-urile sunt compatibile cu acesta.
w3ballance scrie:Si a treia chestie ar fi, de ce nu-mi merge last topic title....
Cum anume nu-ţi merge?
Un link către forumul tău ne dai?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
w3ballance
Utilizator înregistrat

Mesaj de w3ballance »

http://188.26.12.167/

Am dezarhivat automod-ul care mi l-ai dat in folderul www (lucrez pe wamp)... mai departe ? install ? Cred ca m-am ratacit putin....
bogdan

Mesaj de bogdan »

Cum adica l-ai dezarhivat? Am inteles ca l-ai instalat deja, nu?

Vezi tutoriale despre AutoMOD si folosirea lui: knowledge/kb_categorie.php?id=3
w3ballance
Utilizator înregistrat

Mesaj de w3ballance »

Am facut ca in tutorialul ala, doar ca la versiune am lasat ignore. Am facut bine ? Mie in PA acum am ACP_CAT_MODS, nu Automod.... In fine, cred ca e tot-una. Mi-a dat si paranormal un link cu Automod romana, dar acolo am doar doua foldere (acp si mods), ala cum il instalez, sau nu mai e nevoie ? Uof... ma intind atat doar pt ca nu-mi functioneaza last topic title...
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Eu am spus ceva:
paranormal scrie:
w3ballance scrie:Bun. Cum fac sa-l pun in romana ?
Descarci fişierele de limba română de la adresa downloads.php?view=detail&df_id=24, deschizi clientul FTP şi încarci fişierele conţinutul arhivei descărcate în rădăcina forumului phpBB.
Asta faci ca să instalezi limba română pentru AutoMOD.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
w3ballance
Utilizator înregistrat

Mesaj de w3ballance »

Ok, iar am reinstalat forumul si am lasat totul in engleza, rezolv eu dupa problema asta, dar pana atunci.... nu-mi merge last topic title... ce-i fac acum ?

http://img97.imageshack.us/i/86925333.jpg/
bogdan

Mesaj de bogdan »

Eu nu vad vreo nota cum ca MOD-ul ar fi compatibil cu AutoMOD: http://www.flying-bits.org/viewtopic.php?f=7&t=3

Ai primit vreo eroare la instalarea MOD-ului?
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”