Steam Profile Ajax

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
valikain
Nou venit
Versiune: 3.0.8
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu

Re: Steam Profile Ajax

Mesaj de valikain »

Intr`un final am reusit, am combinat 2 vers diferite de steamprofile, cu steamprofile.js luat de la kdf care era diferit fata de cel din arhiva data de tine.

Acum, ce trebuie sa fac sa imi centrez avatarul, ranku etc ? Dupa cum se vede si in prima mea poza , i frameu imi mareste tot , dar avataru , ranku si celelalte nu se muta pe mijloc :) ( sper ca m-am exprimat bine )
Iti multumesc pt suportul acordat pana acum !

LE : mda , imi merge doar pe local, pe tema prosilver, trebuie facut ceva diferit pt subsilver2 ?
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

Tu vrei sa centrezi toate campurile? Nu cred ca ar arata bine.

Poti folosi tag-ul HTML Center in fisierul \styles\stilul_tau\template\viewtopic_body.html
valikain
Nou venit
Versiune: 3.0.8
Ext: Nu
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de valikain »

Eh, nu le pot muta, exista posibilitatea de a micsora frameul ? Dupa acest raspuns poti da lock la topic, multumesc mult inca o data !
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

Daca vrei sa modifici lungimea/inaltimea frame-ului: vezi valorile width si height ale clasei steamprofile din fisierul \steamprofile\themes\steamcom\style.css

Daca vrei sa modifici marimea obiectelor din frame: vezi fisierul \steamprofile\steamprofile.xml
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”