Se poate accesa ACP, fără reconfirmarea parolei ?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- 1960
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Se poate accesa ACP, fără reconfirmarea parolei ?
Vă salut !
Titlul spune totul.
Într-un serviciu de forumuri gratuite, există posibilitatea administratorului ( doar a celui care a creat forumul ) de a intra în ACP, fără a i se mai solicita încă odată parola, odată logat în forum, ca admin, având acces total şi în ACP.
Am căutat această opţiune, dar nu am dat de ea.
Există un bbcode, sau un mod, care face acest lucru, ştie cineva cum se poate sări peste reautentificare?
Veţi spune că este o măsură de siguranţă.
De acord, dar poate nu am nevoie de această măsură, în cazul unui forum în care faci testări, devine obositor şi enervant.
Nu merge cu reţinerea cookie, în forum sau în pc, acolo ţi se va cere mereu să reintroduci parola.
Aş vrea un răspuns clar, dacă este bine sau rău acest lucru pentru mine voi decide eu.
Mulţumesc.
Titlul spune totul.
Într-un serviciu de forumuri gratuite, există posibilitatea administratorului ( doar a celui care a creat forumul ) de a intra în ACP, fără a i se mai solicita încă odată parola, odată logat în forum, ca admin, având acces total şi în ACP.
Am căutat această opţiune, dar nu am dat de ea.
Există un bbcode, sau un mod, care face acest lucru, ştie cineva cum se poate sări peste reautentificare?
Veţi spune că este o măsură de siguranţă.
De acord, dar poate nu am nevoie de această măsură, în cazul unui forum în care faci testări, devine obositor şi enervant.
Nu merge cu reţinerea cookie, în forum sau în pc, acolo ţi se va cere mereu să reintroduci parola.
Aş vrea un răspuns clar, dacă este bine sau rău acest lucru pentru mine voi decide eu.
Mulţumesc.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Se poate accesa ACP, fără reconfirmarea parolei ?
Nu cred că exista asa ceva.
- Ivan Petre Paul
- Nivel phpBB: Experimentat
Eu intru astăzi pe forumul meu, introduc parola pentru logarea în P.A. apoi când intru din nou peste două săptămâni nu este nevoie să reintroduc parola pentru acces în P.A.
Probabil pentru că nu curăţ cache-ul, nu fac modificări şi nu curăţ cookie-urile browserului.
Probabil pentru că nu curăţ cache-ul, nu fac modificări şi nu curăţ cookie-urile browserului.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- 1960
- Utilizator înregistrat
paranormal scrie:Eu intru astăzi pe forumul meu, introduc parola pentru logarea în P.A. apoi când intru din nou peste două săptămâni nu este nevoie să reintroduc parola pentru acces în P.A.
Am întrebat altceva...
Am scris, dacă citeşti atent, şi de cookie, am uitat să îţi specific cacheul...
M-ai lămurit ca de obicei.
Era de ajuns un nu merge, sau, merge, şi link către ...
Nu te înţeleg deloc.
Să încerc pe forumul în chineză, poată am mai mult succes ?
Văd că ne ajutăm foarte mult.
Repet întrebarea, mai "băbeşte" :
Nu şterg cache, nu şterg cookie, nu şterg istoric, nu şterg absolut nimic, însă, dacă vreau să intru în ACP, mi se cere parola de fiecare dată când redeschid pc-ul şi intru în forum. Logarea ca utilizator rămâne activă, chiar dacă resetez pc-ul de 10 ori, nu îmi cere să mă loghez din nou.
Setările browserului sunt ok, problema este probabil din zona de securitate a ACP, trebuie rescris ceva, sau modificat, şi speram un răspuns concret, dacă se poate, sau, deloc, dacă nu se cunoaşte acest lucru.
Nu am făcut un sondaj pe tema duratei celei mai mari de menţinere activă a informaţiilor de acces în ACP.

Ceva idei, despre ce întrebam în titlu ?
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
A existat aceasta posibilitate dar acum nu se mai poate.
Personal salvez parola in browser pe calculatorul propriu si se completeaza automat.
Personal salvez parola in browser pe calculatorul propriu si se completeaza automat.
- spany
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 310
- Nivel php: Mediu
Incearca cu alt browser,mozzila,opera,eu patesc la fel pe IE,cu mozzila nu am probleme!
- 1960
- Utilizator înregistrat
Deci, să înţeleg că a fost eliminată din versiunea 3.x.x ?
Mulţumesc de informaţie.
La mine nu merge în niciun fel.
spany, mulţumesc şi ţie că mi-ai dat un sfat, însă, nu agreez restul browserelor.
Am mers doar pe IE, din prima clipă, iar înainte cu ceva timp puteam să intru în ACP, fără parolă.
Pe undeva trebuie să existe o soluţie. Mai caut.
Mulţumesc de informaţie.
La mine nu merge în niciun fel.
spany, mulţumesc şi ţie că mi-ai dat un sfat, însă, nu agreez restul browserelor.
Am mers doar pe IE, din prima clipă, iar înainte cu ceva timp puteam să intru în ACP, fără parolă.
Pe undeva trebuie să existe o soluţie. Mai caut.
- 1960
- Utilizator înregistrat
Există o posibilitate :
ACP / General / Configurare server - Setări securitate - Validarea sesiunii IP:
[Determină cât de multă informaţie din adresa IP a utilizatorului este folosită pentru validarea sesiunii: Toate compară adresa completă, A.B.C primele x.x.x, A.B primele x.x, Niciunul dezactivează căutarea.] -
Toate
A.B.C
A.B
Niciunul
Am bifat Niciunul, şi pot intra fără a mai îmi cere parola.
Aş vrea să ştiu dacă în cazul unui forum cu utilizatori, această setare afectează cu ceva permisiunile administratorului fondator, în sensul că, oricine ar putea intra fără probleme în ACP, chiar dacă nu are aceste permisiuni.
Nu pun problema a ceea ce am făcut acum, este vorba de un forum de teste. unde am nevoie de a intra cât mai simplu, şi deoarece schimb ip-ul, mă lovesc mereu de solicitarea parolei în ACP, şi unde nu mă deranjează cu nimic dacă este setat astfel, crearea de noi conturi fiin blocată.
A mai încercat cineva acest lucru, câteva amănunte ar fi binevenite.
Mersi.
ACP / General / Configurare server - Setări securitate - Validarea sesiunii IP:
[Determină cât de multă informaţie din adresa IP a utilizatorului este folosită pentru validarea sesiunii: Toate compară adresa completă, A.B.C primele x.x.x, A.B primele x.x, Niciunul dezactivează căutarea.] -
Toate
A.B.C
A.B
Niciunul
Am bifat Niciunul, şi pot intra fără a mai îmi cere parola.
Aş vrea să ştiu dacă în cazul unui forum cu utilizatori, această setare afectează cu ceva permisiunile administratorului fondator, în sensul că, oricine ar putea intra fără probleme în ACP, chiar dacă nu are aceste permisiuni.
Nu pun problema a ceea ce am făcut acum, este vorba de un forum de teste. unde am nevoie de a intra cât mai simplu, şi deoarece schimb ip-ul, mă lovesc mereu de solicitarea parolei în ACP, şi unde nu mă deranjează cu nimic dacă este setat astfel, crearea de noi conturi fiin blocată.
A mai încercat cineva acest lucru, câteva amănunte ar fi binevenite.
Mersi.
- dorin
- Fost coleg
La validare browser ce ai pus ?
- 1960
- Utilizator înregistrat
Nu am schimbat setarea "default", la browser, am schimbat doar ce am scris mai sus, restul au rămas standard.
Deci, este pe Da.
Deci, este pe Da.