Vrei să explici mai detaliat problema astfel încât să înţeleg şi eu ca să te pot ajuta? Nu am înţeles nimic până acum.
Încearcă să răspunzi la toate întrebările ce ţi se pun şi formulează răspunsurile cât mai exacte şi corecte.
De ce nu pot sa fac un topic?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: De ce nu pot sa fac un topic?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Mediu
Am rezolvat
daca e forumul in limba engleza mi le arata daca e in romana nu, cum pot sa fac sa mi le arate si in romana?

- Ivan Petre Paul
Cum ai rezolvat? Şi explică-mi şi mie te rog ce vroiai să faci dar nu ai reuşit sau care era problema căci nu am înţeles.
Ca să îţi arate imaginile şi pe limba română (dar nu şi traduse), trebuie să redenumeşti directorul en din styles/tema_ta/imageset în ro, apoi să reîmprospătezi setul de imagini pentru tema folosită din P.A.
Ca să îţi arate imaginile şi pe limba română (dar nu şi traduse), trebuie să redenumeşti directorul en din styles/tema_ta/imageset în ro, apoi să reîmprospătezi setul de imagini pentru tema folosită din P.A.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
Vroiam sa fac MOD ala cu top 5 daca la asta te referi sa iti arate la sf pagini ultimi 5 vizitatori ultimele 5 topicuri etc.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Mediu
Nu ai voie sa scrii mesaje consecutive la un interval <24 h.
Ai un backup la stil creat inainte de instalarea Top5? Daca da, restaureaza-l si curata cache-ul (vezi in Catalogul cu articole). Daca nu, elimina (manual) Top5, curata cache-ul forumului si vezi daca apar.
Ai un backup la stil creat inainte de instalarea Top5? Daca da, restaureaza-l si curata cache-ul (vezi in Catalogul cu articole). Daca nu, elimina (manual) Top5, curata cache-ul forumului si vezi daca apar.
- dorin
- Fost coleg
Intra prin FTP in styles/tema_ta/imageset si redenumeste folderul "en" in "ro". Reimprospateaza tema si curata cache-ul, amandoua din P.A. si ar trebui sa se rezolve problema cu butoanele.
-
- Utilizator înregistrat
Ok multumesc.