Problema Download MOD 6.4.4 Hotschi, Demolition Fabi, OXPUS

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Problema Download MOD 6.4.4 Hotschi, Demolition Fabi, OX

Mesaj de bogdan »

N-am o parere buna despre serviciul hi2.ro
SuSa
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de SuSa »

Eu in mare am scapat de probleme. Singura problema ramasa este ca nu-mi afiseaza in footer legenda, mai exact imaginile legendei. Si nici la download-uri noi, la nimic. Insa de 3 saptamani tot astept sa-mi activeze creatorul modului contul pe forumul de suport.
1960
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Mesaj de 1960 »

bogdan scrie:N-am o parere buna despre serviciul hi2.ro
Ai dreptate, dacă te referi la ce au în header.
Este primul pe care l-am găsit, sunt la început. Nu am de gând să rămân acolo, dar dacă tot am primit o invitaţie, am zis să încerc un forum full, că de cele gata făcute sunt sătul.
E multă mizerie, în acele bannere. E cel mai deranjant lucru.
Tot ce ţine de ei, este plin de aceste mizerii.
După ce voi mai învăţa câte ceva, voi căuta şi un loc unde peştii şi prostituţia nu este promovată în reclamele din header.

SuSa scrie:Eu in mare am scapat de probleme. Singura problema ramasa este ca nu-mi afiseaza in footer legenda, mai exact imaginile legendei. Si nici la download-uri noi, la nimic. Insa de 3 saptamani tot astept sa-mi activeze creatorul modului contul pe forumul de suport.
În privinţa MODului despre care discutam, am reuşit să îl fac funcţionabil 100%, un exemplu, aici:
http://dldmodtest.hi2.ro/downloads.php? ... il&df_id=1

Cam multe setări, în ACP, la el, dar să sperăm că le prind rostul.
Caseta de siguranţă cu caractere, de aici, acolo se vede complet, deci, s-ar putea să fie din cauza temei de aici care este destul de îngustă.
Cum am scris mai înainte, voi încerca să fac încă un tutorial cât mai amănunţit pentru acest MOD, dar momentan, sunt prins cu alte treburi.

Numai bine tuturor.

EDIT 4 02 2011 h 10.50
Pentru SuSa:
Oferta de a te ajuta cu fişierele rescrise manual, rămâne valabilă, le voi arhiva şi le voi pune în acel forum de test.
Am rugămintea de a continua discuţia aici, nu prin pm.
Acolo, cine se simte frustrat de criticile mele, poate să se descarce, dar nu discutăm probleme de suport.

Arhiva realizată, o găseşti pentru descărcare, aici
Atenţie la parolă => ciocoflender
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
SuSa
Utilizator înregistrat

Mesaj de SuSa »

Am rezolvat problemele. Functioneaza suta la suta. Trebuie dat refresh la teplate, imageset si themes, plus stergerea cache-urilor.
1960
Utilizator înregistrat

Mesaj de 1960 »

SuSa, te rog să revii aici şi să discutăm, nu prin pm.
Nu voi da nicio informaţie acolo.
Instalează MODul manual, fără AutoMOD, dacă ai urmărit tot ce s-a scris aici, vei observa că nici eu nu am reuşit instalarea cu AutoMOD.
La sugestia lui dorin, am instalat totul manual, am rescris fişierele ce aparţin phpbb, ce trebuiesc adăugite, şi despre acestea ţi-am propus să ţi le dau, fiind sigur că sunt ok, odată ce mie îmi apare totul fără erori.
După ce uploadezi fişierele din acea arhivă, respectând întocmai locul unde trebuiesc puse, instalează manual Download MOD, intră apoi în browser, scrie adresa forumului tău/instal.php, execută ce se afişează acolo, şi vei avea MODul instalat. Adaugă fişierele sale de limba română, apoi, intră în ACP / MODURI şi setează opţiunile dorite la acest MOD.

EDIT I:

Scuze, am avut editorul deschis, de vreo 15 minute, m-am luat cu altele şi când am trimis mesajul, am văzut că era acesta :
SuSa scrie:Am rezolvat problemele. Functioneaza suta la suta. Trebuie dat refresh la teplate, imageset si themes, plus stergerea cache-urilor
Bravo.
Sunt curios, ai folosit fişierele date de mine, sau ai folosit AutoMOD?
Am văzut că s-a descărcat odată de la adresa ce am dat-o în acel forum de test.
Acum, am şters-o.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
SuSa
Utilizator înregistrat

Mesaj de SuSa »

Am folosit AutoMod. Merge perfect.
1960
Utilizator înregistrat

Re: Problema Download MOD 6.4.6 Hotschi, Demolition Fabi, OX

Mesaj de 1960 »

MOD 6.4.5:
Imagine

MOD 6.4.6:
Imagine

Sper că se observă diferenţele ...
Care sunt fişierele cărora trebuie aduse aceste noi funcţii?
downloads.php şi dl_help.php?

Sau trebuiesc din nou modificate fişierele ce ţin de phpBB, specificate în fişierul .xml?

Când am updatat, mi-a spus că s-au făcut toate schimbările cu succes, deci normal ar fi, să nu mai fie necesară o astfel de intervenţie în fişiere.
Cum este, totuşi ?
De fiecare dată, la orice MOD, la update este necesară modificarea din nou a unor fişiere ale phpBB, sau nu ?
Sper că nu am făcut iar vreo greşeală, supralicitând în acest topic, în care este vorba de v.6.4.4.
Dacă am greşit, scuze.

EDIT:
Am şters cache, am dat refresh la stil, imagini şi restul, că am uitat să vă spun.
Am şters şi folderul umil. Am verificat prin comparaţie fişierele celor două versiuni ce trebuiesc modificate.
Ca să nu îmi mai recomandaţi asta...
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de Ivan Petre Paul »

De obicei atunci când apare o versiune nouă a unui MOD, pentru a-i face update trebuie doar să înlocuim fişierele vechi ale MODului cu fişierele din versiunea nouă, nemaifiind necesare modificări ulterioare pe fişierele phpBB.
De unde ai luat capturile de mai sus?
Să înţeleg că întrebi de ce nu apare şi la tine similar cu cea de-a doua imagine?
Ce procedură ai urmat pentru update?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

Parerea mea este ca nu au fost actualizate complet fisierele de limba.
1960
Utilizator înregistrat

Re: Problema afişare opţiuni noi, în Download MOD 6.4.6

Mesaj de 1960 »

paranormal scrie:De obicei atunci când apare o versiune nouă a unui MOD, pentru a-i face update trebuie doar să înlocuim fişierele vechi ale MODului cu fişierele din versiunea nouă, nemaifiind necesare modificări ulterioare pe fişierele phpBB.
De unde ai luat capturile de mai sus?
Să înţeleg că întrebi de ce nu apare şi la tine similar cu cea de-a doua imagine?
Ce procedură ai urmat pentru update?
1. Aşa m-am gândit şi eu, cum am spus, am şi făcut o comparaţie între fişierele din instrucţiunile din .xml

2. De unde aş fi putut să iau capturile? :idea:
Capturile sunt făcute personal, din ACP, din forumul de teste, înainte şi după updatarea la versiunea 6.4.6, cu un mic resize la a doua imagine, deci nu are nimic fontul.
[Nu folosesc pentru imagini decât capturi personale, în orice ocazie, mai puţin când dau exemple din alte subiecte/mesaje, ce nu îmi aparţin]

3. Întrebam ce fişiere sunt în "cauză", unde ar trebui să umblu ca să apară normal?
downloads.php şi dl_help.php

4. Modul de updatare?
Pur şi simplu, am updatat folosind MOD-ul, din ACP, exact ce am pus şi în tutorialul verificat şi aprobat de tine, la sfârşitul acestuia:
http://www.phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=172

bogdan scrie:Parerea mea este ca nu au fost actualizate complet fisierele de limba.
Întrutotul de acord, tocmai de aceea întrebam care sunt fişierele ce trebuiesc "lucrate"?
Pur şi simplu, autorul, a uitat să adauge liniile necesare celor cinci noi opţiuni ale MOD-ului.
Repet încă odată întrebarea :
Care sunt aceste fişiere în care trebuiesc adăugate noile linii ?
Eu am zis că ar fi cele două mai sus amintite, dar aş vrea ceva concret de la cineva care se pricepe.
Vreau să fac singur adăugirile, doar în forumul meu de teste, aşa abia mai învăţ câte ceva, deci, staţi fără grijă, nu vreau să fur munca autorului, dacă se gândeşte careva la aşa ceva...

EDIT I:
Cu fişierele de help, am rezolvat, le-am pus în EN, deocamdată.

EDIT II:
Imagine
Ca de obicei, am găsit răspunsul.
Mai greu este cu traducerea cât mai "curată" în RO.
Imagine

Pî.Sî.
Şi aceste capturi sunt capturi personale.
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”