@georgianilie:
1. Asigura-te ca ai setat Nu pentru General - Configurarea server - Incarca configurari - Recompilează componentele vechi ale stilului
2. Vad ca ai ceva MOD-uri instalate. Sfatul meu e sa instalezi in alt director pe acelasi server un forum curat dupa care sa schimbi setarile din fisierul config.php al forumului (campurile: baza de date, utilizator, prefix tabele) nou ca sa foloseasca tabelele forumului vechi si sa vezi daca se incarca tot asa de greu. Daca da, inseamna ca MOD-urile instalate pe forumul vechi afecteaza incarcarea. Daca nu, atunci ia legatura cu providerul si sesizeaza problema.
Se deschide greu forumul
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Re: Se deschide greu forumul
Apropo de ce ai spus "bogdan"
La pct 1 este setat NU.
La pct 2. nu am nici un MOD instalat,forumul este curat curat, au fost MOD-uri puse prima data inainte sa "crape" phpbb cind tocmai eram la jumatatea lui de constructie.In panoul de administrator nu am nici un MOD
Cum ti-ai dat seama ca am MOD pe el ? unde ai vazut ? o fi ramas agatat ceva de la prima instalare?
Mersi pentru sfaturi.
La pct 1 este setat NU.
La pct 2. nu am nici un MOD instalat,forumul este curat curat, au fost MOD-uri puse prima data inainte sa "crape" phpbb cind tocmai eram la jumatatea lui de constructie.In panoul de administrator nu am nici un MOD
Cum ti-ai dat seama ca am MOD pe el ? unde ai vazut ? o fi ramas agatat ceva de la prima instalare?
Mersi pentru sfaturi.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Mesajul de aici zice: You do not have the required permissions to view the files attached to this post.georgianilie scrie:Cum ti-ai dat seama ca am MOD pe el ? unde ai vazut ? o fi ramas agatat ceva de la prima instalare?
Urmeaza sfatul nr 2.
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Mediu
Asta nu e de la MOD , este setat din panoul de admin (la permisiuni) ca useri neinregistrati sa nu poata sa faca download la fisiere atasate.
Multumesc
Multumesc
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Posibil, nu am remarcat ca ai lb. engleza pe forum. Oricum nu strica sa faci testul de mai sus.