Afisare imagini
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Neexperimentat
Afisare imagini
Am tot incercat sa ordonez imaginile in cadrul unui post de forma 4 x 4 si nu reusesc. Ma refer la ordonarea lor pe 4 rinduri x 4 coloane. Am tot cautat o solutie cu Google dar nu am gasit nimic pentru phpBB. Se poate face asa ceva?
- 1960
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Nivel php: Neexperimentat
Re: Afisare imagini câte n pe n coloane şi linii
Salutare !
O modalitate foarte simplă, fără a iniţia vreun tabel, ar fi să le pui astfel :
Dacă înţelegi, pui tagurile img, lipite la 4 imagini consecutiv, apoi spaţiu şi următoarele patru.
Ş.a.m.d.
Sigur, dacă ai imaginile de forme diferite, nu prea dă bine, sau dacă sunt de mărime, ca lungime şi înălţime, mari, nu vor încăpea câte 4 pe linie.
Ex :

Cum spuneam, dacă vei folosi imagini de înălţimi şi lăţimi diferite, nu mai arată estetic, iar dacă lăţimea totală a imaginilor din prima linie de patru depăşeşte lăţimea maximă permisă de structura forumului pentru a afişa imaginile, automat vor apărea desperecheate, prima, a doua şi a treia pe o linie, a patra singură, mai jos, sau în alte variante.
Liniile următoare, vor fi tot aşa.
Sper că am înţeles ce doreai şi nu am dat alt răspuns.
O modalitate foarte simplă, fără a iniţia vreun tabel, ar fi să le pui astfel :
Cod: Selectaţi tot
[img]link img[/img][img]link img[/img][img]link img[/img][img]link img[/img]
Ş.a.m.d.
Sigur, dacă ai imaginile de forme diferite, nu prea dă bine, sau dacă sunt de mărime, ca lungime şi înălţime, mari, nu vor încăpea câte 4 pe linie.
Ex :

Cum spuneam, dacă vei folosi imagini de înălţimi şi lăţimi diferite, nu mai arată estetic, iar dacă lăţimea totală a imaginilor din prima linie de patru depăşeşte lăţimea maximă permisă de structura forumului pentru a afişa imaginile, automat vor apărea desperecheate, prima, a doua şi a treia pe o linie, a patra singură, mai jos, sau în alte variante.
Liniile următoare, vor fi tot aşa.
Sper că am înţeles ce doreai şi nu am dat alt răspuns.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Afisare imagini
O alta metoda e sa creezi un cod BB ce include tag-urile HTML: table, tr si td in sectiunea Schimbare HTML pe care sa-l apelezi ulterior in mesaj.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
In sprijinul mesajului lui Bogdan, exista un cod BB creat, numai ca trebuie adaptat pentru cate coloane doresti
http://www.phpbb3bbcodes.com/viewtopic.php?f=2&t=220
http://www.phpbb3bbcodes.com/viewtopic.php?f=2&t=220
-
- Nou venit
Va multumesc! Este exact ce doream sa fac. Buna ideea si cu formatarea textului!