Descriere articol: Hotschi Download MOD - Instalarea/actualizarea manuală, fără a folosi AutoMOD
Autor: paranormal
knowledge/kb_show.php?id=171
[ CA ] Instalare Hotschi Download MOD
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Echipa phpBB.ro
- Utilizator înregistrat
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: [ CA ] Instalare Hotschi Download MOD
Autorul este 1960.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- 1960
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Atenţie ! Tutorialul apare ca fiind scris de paranormal.

Cred că măcar din bun simţ, se putea lăsa articolul cu userul adevărat.
Aşa cum apare celălalt tutorial.
Puteai să pui ce ţi-am trimis prin pm, în locul celui care era în propuneri, sub userul meu, şi asta era tot. Dai accept, şi automat acel topic este mutat în tutoriale cu numele real al celui ce l-a creat.
Cred că ar trebui să nu mai faci atâta caz de multele linkuri externe, care se rezumau la unul singur, de goagăl, puse de mine ca să fac spam sau ce gândeţti tu, şi să fii mai atent la amănunte de acest gen, ori, lasă spre rezolvare altora care nu îşi însuşesc munca altuia sub nickul personal.
Mulţumesc, şi sper că e ultima dată când mai discut cu tine, observ că te macină modul meu de a ajuta.
Credeţi-mă, pentru mine nu e vreo pierdere dacă mai sunt aici sau nu.
Şi nici pentru voi.

Cred că măcar din bun simţ, se putea lăsa articolul cu userul adevărat.
Aşa cum apare celălalt tutorial.
Puteai să pui ce ţi-am trimis prin pm, în locul celui care era în propuneri, sub userul meu, şi asta era tot. Dai accept, şi automat acel topic este mutat în tutoriale cu numele real al celui ce l-a creat.
Cred că ar trebui să nu mai faci atâta caz de multele linkuri externe, care se rezumau la unul singur, de goagăl, puse de mine ca să fac spam sau ce gândeţti tu, şi să fii mai atent la amănunte de acest gen, ori, lasă spre rezolvare altora care nu îşi însuşesc munca altuia sub nickul personal.
Mulţumesc, şi sper că e ultima dată când mai discut cu tine, observ că te macină modul meu de a ajuta.
Credeţi-mă, pentru mine nu e vreo pierdere dacă mai sunt aici sau nu.
Şi nici pentru voi.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Ţi-am explicat deja aici ce şi cum.
Articolul a apărut ca fiind trimis de mine deoarece tu mi-ai dat articolul iar eu l-am publicat.
Ca să apară cu numele tău, este necesar să trimiţi tu articolul în Catalog.
Îl pot şterge şi îl poţi trimite din nou, iar eu îl voi aproba.
Hai să nu o mai dăm în sf-uri, bine? Se putea întreba frumos. Nu am nevoie să iau munca altora sub numele meu.
Şi pentru ultima oară, nu am nimic cu tine.
Aştept să retrimiţi articolul.
Subiect închis!
Articolul a apărut ca fiind trimis de mine deoarece tu mi-ai dat articolul iar eu l-am publicat.
Ca să apară cu numele tău, este necesar să trimiţi tu articolul în Catalog.
Îl pot şterge şi îl poţi trimite din nou, iar eu îl voi aproba.
Hai să nu o mai dăm în sf-uri, bine? Se putea întreba frumos. Nu am nevoie să iau munca altora sub numele meu.
Şi pentru ultima oară, nu am nimic cu tine.
Aştept să retrimiţi articolul.
Subiect închis!
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Mediu
paranormal are dreptate. Asa functioneaza MOD-ul. Initial ti-am recomandat sa trimiti articolele singur si nu stiu de ce nu ai facut-o in acest caz.
Problema se putea rezolva printr-un mesaj privat. Nu strica mai multa discretie.
Multumesc
Problema se putea rezolva printr-un mesaj privat. Nu strica mai multa discretie.
Multumesc