Birthday MOD
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Îţi apare Nici un utilizator sarbatorit astazi/ Nici un utilizator nu este sarbatorit in urmatoarele 7 zile în indexul forumului; îţi mai apare vârsta în viewtopic şi în profil: ionutdrg
Unde ai mai dori să îţi apară data naşterii!?
Zodiacul îţi apare deasemenea în profil şi în viewtopic.
Unde ai mai dori să îţi apară data naşterii!?
Zodiacul îţi apare deasemenea în profil şi în viewtopic.
- xt
- Utilizator înregistrat
Am instalat Birthday de Niels si m-am trezit cu niste erori tare frumusele, pana acuma am gasit 3:
1.Imi apare cand incerc sa intru in Administration Panel si evident nu pot:
2.Imi apare cand ma uit la avataruri si nu numai, pot lucra dar totusi e aiurea sa apara si poate chiar nu merge ceva din cauza ei:
3.Imi apare cand fac update la profil, update-ul se face oricum dar totusi nu arata bine cu erori + poate chiar nu merge ceva din cauza ei:
Doar astea le-am depistat pana acuma, nu am apucat sa verific toate fisierele care au suferit modificari la adaugarea acestui MOD.
V-as ruga sa ma ajutati in mod special cu bug-ul de la Administration Panel dar si cu celelalte, va multumesc.
1.Imi apare cand incerc sa intru in Administration Panel si evident nu pot:
Cod: Selectaţi tot
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xtro/public_html/language/lang_english/lang_admin.php:777) in /home/xtro/public_html/admin/index.php on line 582
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xtro/public_html/language/lang_english/lang_admin.php:777) in /home/xtro/public_html/admin/index.php on line 583
Warning: Cannot use a scalar value as an array in /home/xtro/public_html/includes/usercp_register.php on line 886
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xtro/public_html/includes/usercp_avatar.php:347) in /home/xtro/public_html/includes/page_header.php on line 492
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xtro/public_html/includes/usercp_avatar.php:347) in /home/xtro/public_html/includes/page_header.php on line 494
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xtro/public_html/includes/usercp_avatar.php:347) in /home/xtro/public_html/includes/page_header.php on line 495
V-as ruga sa ma ajutati in mod special cu bug-ul de la Administration Panel dar si cu celelalte, va multumesc.
- Virtual
- Utilizator înregistrat
Am instalat MOD-ul Birthday cu EM, totul bine si frumos cand am vrut sa pun romanian language-ul, dupa ce l-am pus, m-am trezit cu ditamai erorile :
Mi-am zis nu-i nimic, scot lang_main.php si-l pun iar si pun cum era in engleza, la fel, nu mai merge deloc sa fac acuma, va rog dati-mi o solutie si sa nu fie sa reinstalez tot board-ul ca nu mai suport.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xtro/public_html/language/lang_romanian/lang_main.php:1097) in /home/xtro/public_html/includes/page_header.php on line 506
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xtro/public_html/language/lang_romanian/lang_main.php:1097) in /home/xtro/public_html/includes/page_header.php on line 508
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xtro/public_html/language/lang_romanian/lang_main.php:1097) in /home/xtro/public_html/includes/page_header.php on line 509